Flashbellek Biçimlendirme Sorunu

yakın olsaydı evine gelirdim

tamam aga şimdi öyle yapacam bana tek tek tarif et daha prison break izleyecem geç oldu saat
Şimdi programı kapat flashı tak ve programı aç recover files e tıkla daha sonra orda işte c sürücüsü d sürücü birde orada senin flash bellek'in adı yazar ona tıkla ve devam et ,taradıktan sonra sol yanda lost files çıkan klasöre tıkla herşeyin onun içerisinde olucaktır..

Tarama yaptıktan sonra sol tarafta çıkan bütün kutucukları tikliyorsun sonra yukarda solda olan save diyorsun ama save çalışması için craklaman lazim programi

Son düzenleme:
bende ki de o aga
ya bende klasör falan çıkmıyor ki yine aynı şey oldu klasör nerde olacak
Şimdi aga solda ama orda hard disk yazıyor ora kafamı karıştırdı sen flasha tik atmıyon mu?

Direkt taratınca soldkai lost file a tıkla ve aç içi dolu olcak ama send eboş gözüküyor ne hikmetse.

crack mi @gözlemci sen böyle bişey yaptın mı

Hayır bende böyle birşey yoktu direkt dosya tarattım ve 2-3 senedirde kullanıyorum
Gözlemcinin sürümü eski benim kişi son sürüm son sürümde mutlaka crack yapaman lazim. Yapcagin basit my file recovery dosyasını içinde path dosyası onun içinde crack var onu çalıştır cracklanacak

Sonra o kutucukları işaretleyip yukarda save tuşu ona tıklayıp nereye yukleyecegini soruyor masaüstüne yada istediğin yere yüklüyor

aga benim sürümde eski o yüzden carake mrake gerek yok ama bişey çıkmıyor vay arkadaş

Şuanda doğru şeyi tarıyorsun fakat niye dosyaları bulamıyorsun @beyazsoy'un dediği gibi crack seninkine gerekli mi bilmiyorum ama bakıyorum versiyon bile bendekiyle aynı,şaşılası bir durum
aga başka bi yere gitme şansı yok mu dosyaların nasıl halledecez bunu

Benimkisi profosonel versiyon bedava versiyonu varsa onu da yukleyebilirsin crack gerekmeyebilir onda

2 gün önce benim flash belleğin içindekiler de kül oldu gitti : ((

@takas sen şimdi o soldaki G ye tick at ve tarat çıkmazsa valla senden kaynaklıdır her frlashı buluyor yoksa program.

Şuan resmi inceledim sen USB diski secmemisin gibi duruyor ve solda daha fazla kutucuk olmalı.

Yaptığın seçimlerin hepsini resmini seçip eklesene nerde yanlış yaptığına bakalim

Şuan resmi inceledim sen USB diski secmemisin gibi duruyor ve solda daha fazla kutucuk olmalı.
evet aga taratmayı başlatmadan önce bişeyi eksik yapmışım şuan doğru gibi gözüküyo bitsin resim atacam

aga benim sürümde eski o yüzden carake mrake gerek yok ama bişey çıkmıyor vay arkadaş

aga başka bi yere gitme şansı yok mu dosyaların nasıl halledecez bunu
Benim dediğin yerden mi indirdin yoksa başka yerden mi