Flashbellek Biçimlendirme Sorunu

konuda yazıyo ya
biçimlendirmeden flashtaki belgelere ulaşmam lazım biçimlendirirsem silinecek

hadi bismillah yapıyorum aga son çare bu

büyük ihtimalle kurtaramayacam ama denemekte fayda var
İnşallah olur
, Bende oluyordu yani olmalı da

kurtarıcı geldi işte)))
Şaka yapıyorum her zaman yardımcı oldun bana sağolasın. Bu arada adaptörde geldi.

konuda yazıyo ya
biçimlendirmeden flashtaki belgelere ulaşmam lazım biçimlendirirsem silinecek

hadi bismillah yapıyorum aga son çare bu

büyük ihtimalle kurtaramayacam ama denemekte fayda var
Beşiktaş maç konusuna yorumlarını sevmedim, yardım falan etmem sana uğraş dur banane.

Şaka yapıyorum her zaman yardımcı oldun bana sağolasın. Bu arada adaptörde geldi.

Beşiktaş maç konusuna yorumlarını sevmedim, yardım falan etmem sana uğraş dur banane.
kimseye kendimizi sevdirmeye çalışmıyoruz ister et ister etme zaten yardım istemedim ki kendin söyledin

biliyorum ya ama yardımcı olsan iyi olur)). hayırlı olsun adaptörün. pilin kaç saat gidiyor

Hacı büyük ihtimal senin pc bütün flashlarda aynı hatayı verir bir denesene başka flash bellekte aynı sorunu verecek mi? verirse sistem geri yükleme yap hacı

http://www.inndir.com/DiskState-8005p.html

şu programı indirdikten sonra bilgisayar alt üst oldu resmen anasayfalar değişiyor farklı farklı programlar çıkıyor tarayıcıları siliyorum yeniden yüklüyorum tuhaf şeyler oluyor
reklam çıkıyordu onu halletim ama değişik şeyler oldu

@gözlemci o dediğin programı indirdim işlemi de başlattım ama bişey geri gelmedi ingilizce yazdığı için anlamıyorum ne yapmam gerekiyor

@OzaN @beyazsoy o programı indirdim flash seçip tarattım ama devamında ne yapmam gerekli bişey geri gelmedi

Son düzenleme:
Aga şimdi bir dakika programı açıyom

@takas programı kurduktan sonra flashı takıp recover files dedikten sonra dosyalar taranır

Tarattığında da lost files olan kasöre hepsi gelicektir..

O yandaki klasörün içi dolu olması gerek

Birde recover files dedikten sonra oradan çıkan sekmelerden flash diski seçtin mi?
evet aga seçtim taradı işte o resmi attığım şekliyle duruyor ondan sonra ne yapacam bişey çıkmadı çıktıysa da nerde olduğunu bulamadım sende nereye gidiyor çıkan dosyalar

evet aga seçtim taradı işte o resmi attığım şekliyle duruyor ondan sonra ne yapacam bişey çıkmadı çıktıysa da nerde olduğunu bulamadım sende nereye gidiyor çıkan dosyalar
Aga orada hard disk yazıyor
flas değilde o bildiğimiz harddisklerdne miydi ?

yav aga flashı tıkladım taradı işte dosyalar nereye gidiyor onu söyle
Gözükmüyor dosyaların bir yanlışlık birşey yapmış olabilirsin o soldaki Lost Files ın içerisinde olucaktı,ama boş gözüküyor 0 yazıyor , ahh aga elimde olsa flash ın yapardım 5 dk ye

Ayrıca o lost files ın hemen üzerinde hard disk yazıyor flash yok sanki..

tamam da aga hardisk yazan yerde dolu gözüküyor ama onada girilmiyor dosyalar orada mı oluyo sende yeniden mi yapsam acaba

tamam da aga hardisk yazan yerde dolu gözüküyor ama onada girilmiyor dosyalar orada mı oluyo sende yeniden mi yapsam acaba
Aga şimdi sen flashı çıkart sonra tekrar tak fakat programıda kapat ve yeniden aç Flash belleği seç ve tekrra tarat ,her flashta buluyorum ben
Evin yakın yolla bana geri getiriyim vereyim ben 😛

Aga şimdi sen flashı çıkart sonra tekrar tak fakat programıda kapat ve yeniden aç Flash belleği seç ve tekrra tarat ,her flashta buluyorum ben
Evin yakın yolla bana geri getiriyim vereyim ben 😛
yakın olsaydı evine gelirdim

tamam aga şimdi öyle yapacam bana tek tek tarif et daha prison break izleyecem geç oldu saat