Flaş ! Polat Alemdar Evlendi !!!

Mutluluklar dilerim :)
Kurtlar Vadisi İlk Başladığında Necati Şaşmaz'ın Eşi 10 Yaşında İlkokul 3'e Gidiyordu....Büyüdü Kurt'un Kuzusu Oldu :D (Twitterdan)
Necati Şaşmaz kendinden 21 yaş küçük biriyle evlenmiş , sevgiliniz yoksa üzülmeyin daha doğmamış olabilir." :D (Twitterdan)

proxy.jpg

Vallah acikcasi cok büyük bir saskinlik icindeyim. Haberde denildigi gibi de gercekten süpriz olmus. Bence biraz gizemli olmus. Birden evlenme karari almasi ve evlenmesi... 12.12.12 sacmaligna umarim kapilip tez yapilan bir evlilik degildir umarim.. Acikcasi Ömer Mete'nin yegeni olmasi ve aralarinda bu kadar büyük yas farki olmasi, kafa karistirici bence. Ayrica daha dün Nur'la ayrildi... Hemen ne oldu, ne bitti de evlendi.. Vallah ben biraz tuhaf buldum.. Zaten haberde de diyor: süpriz bir sekilde evlenme karari aldi..Neyse, bizi ilgilendirmez... Hayirli ugurlu olsun...

Son düzenleme:
Bende sandım dizide evlendi..21 Aralık gerçekleşecek o zaman:X

Twitter'dan alinti;

:X:X:X

Necati Şaşmaz sen yıllarca Polat Alemdar takıl "İsrail'i ABD'yi alt et, git kafaya çuval geçir" sonra ergen gibi 12.12.12 'de evlen:)))

Vallah acikcasi cok büyük bir saskinlik icindeyim. Haberde denildigi gibi de gercekten süpriz olmus. Bence biraz gizemli olmus. Birden evlenme karari almasi ve evlenmesi... 12.12.12 sacmaligna umarim kapilip tez yapilan bir evlilik degildir umarim.. Acikcasi Ömer Mete'nin yegeni olmasi ve aralarinda bu kadar büyük yas farki olmasi, kafa karistirici bence. Ayrica daha dün Nur'la ayrildi... Hemen ne oldu, ne bitti de evlendi.. Vallah ben biraz tuhaf buldum.. Zaten haberde de diyor: süpriz bir sekilde evlenme karari aldi..Neyse, bizi ilgilendirmez... Hayirli ugurlu olsun...

Hepimize büyük sürpriz oldu ve ben hala şaşkınım açıkçası ama evet bizi ilgilendirmez. Ama 21 yaş küçük olması milletin diline düşer. Düştü bile

Necati Şaşmaz sen yıllarca Polat Alemdar takıl "İsrail'i ABD'yi alt et, git kafaya çuval geçir" sonra ergen gibi 12.12.12 'de evlen:smile:))

:F :F :F Ergen Necati

Vallah acikcasi bende begenmedim, yakisdiramadim da... Yinede önemli olan ikisinin birbirlerini begenmesi... Necati Sasmaz zaten basta Karizmasi ile efsane olmak üzere herseyi ile bir efsane... Fakat bu evliligi dedigim gibi biraz tuhaf buldum...

Son düzenleme:
aga aslında düşününce harbiden bende sana katılıyorum tuhaf oldu

Hepimize büyük sürpriz oldu ve ben hala şaşkınım açıkçası ama evet bizi ilgilendirmez. Ama 21 yaş küçük olması milletin diline düşer. Düştü bile

:F :F :F Ergen Necati

niye 12.12.12 tarihinde evlendi sanıyon 21 tersten yazarsak 12 olur :)))))))))

ama evlenmesi iyi oldu. piyasada oyuncu kalmadı cikmadigi . tukenınce mecbur evlendi :))))))

evlensin artık yaşlandı iyice 42 yaşında efsane ama göstermiyo orası ayrı