Flaş ! Polat Alemdar Evlendi !!!

Nur için koruma falan tutmuştu ne çabuk ayrıldı, yenisini buldu ve evlenme kararı aldı şaşılası biraz.

o tarafı biraz düşündürücü ya da o koruma falan yalan haberlerdi

Yani ya o haberlerin hepsinin yalan olması lazım ya da zaten bu bayanlar daha önceden tanışıyor olması lazım bu kadar çabuk evlilik kararı verebilmesi için.

anlamadım bende benı ılgılendırmez hayırlısı olsun demekten başka yorum yapmamak lazım herkesın kendı hayatı

bence önceden tanışıyorlar yoksa görür görmez evlencek hali yok :D

cevap veremez üzüntüsünü yaşaşın polat alemdarı kaçırdı onla evlenmek için milyonlarca kız sıra bekliyodu hayatının hatasını yaptı nur :D

Yaptigi yere bak, dugun salonunu andiriyo :d bari bi pera palas, the ritz cortlen, swiss'de falan yapaydi.. Belli parasizliktan agzi kokuyo bunun. :d

Oha be 21 yaş farkı var. Cocugu olsa bu yaslarda olurdu.
Ama neyse. Mutluluklar dileriz.

Son düzenleme:
"1992 doğumlu Kaşıkçı ile 1971 doğumlu Şaşmaz çiftinin arasında 21 yaş fark bulunuyor."

Nerdeyse bütün hayranligim ölecek.. Hem Polat olarak, hemde Necati olarak O na bunu hic yakistiramadim.. Bacisi yasinda diyecegim ama kizi bile olabilecek yasda..

Zaten bu evliklik ile Magazin dünyasi tamamen patladi.. milyonlarca cesitli yorumlar yapildi ve yapiliyor...

Vallah bir gün Necati Sasmaz'in evlenmesi ile hayranligin nerdeyse bitecegini rüyamda görsem inanmazdim.. Vallah bilemiyorum artik.

Kız güzel ama Nur Fettahoğlu ile olsaydı keşke bu arada traş olmuş eskisi gibi süper süper. :D

Nur Fettahoğlu'nu bırakıp bununla mı evlenmiş :d :d

- - - Ekleme - - -

Ayrıca bu konuyla ilgili FF özel bi incelemem var yarın paylaşmayı düşünüyorum :D