Show Firuze - Dizi Yorumları

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,180
Puanı
1,060
125e9c3190bf9a1f185d71b46e37bbc9.jpg

Show TV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor: Firuze.

Başrollerinde Ceren Hindistan, Ceyda Ateş, Haluk Piyes ve Fırat Çelik'in yer aldığı Firuze'nin kadrosunda ayrıca Engin Şenkan, Özay Fecht, Yıldız Kültür, Aytaç Öztuna, Taner Barlas, Murat Göksu gibi usta isimler de yer alıyor.

Murat Tokat'ın yapımcılığı üstlendiği dizinin senaryosunu Aydın Üredi, İdil Kuzuoğlu, Cihan Çalışkantürk ve Peri Oruç yazıyor. Firuze'nin yönetmen koltuğunda ise başarılı işleriyle adından söz ettiren ünlü yönetmen Cemal Şan oturuyor.

Diziyle ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz.

Tanıtım 1

Tanıtım 2

Tanıtım 3

Firuze Jenerik

Bakalım nasıl bir Dizi olacak işin içinde Boyut Film varsa iyi bir Dizi çıkacaktır gerek Dizi gerek Müzik'leri anlamında. :) .

Ancak Dizi'den hiç bir şekilde umudum yok tutmayacak gibi geliyor bana. :) . @dizi kolik .

Bu aksam olmasada internetten ilk bölümüne bakacagim. Ceren Hindistan var :) iyi oranlar alir insallah.

Aramızda Kalsın yeni bölümü başlayana kadar bakıcam ama pek şansı olduğunu düşünmüyorum keşke ikinci kuşakta olsaydı

Bu dizide Adını Feriha Koydum havası var :) ama ilk bölüm olduğu için sıktı :( 2. bölümü bekliyorum 😉 dizi normal oranlar alır

Bu diziyide seven cikmadi gibi. Anliklar pek parlak gelmedi.

Full izleyen yok mu söyle bir yorum alsak :)