Show Firuze - Dizi Yorumları

Dün biraz İzledim. :) Pek bana hitap etmiyor ama yine İzlenesi bir Dizi çıkarmış Boyut Film. :) Yalnız bence Dizi Müzik ve Entrika bakımından eksik bence. :)

Bence Senaryo daha hareketlenmeli ve Müziklere ağırlık vermeliler ve eğer maaliyetsiz bir Yapım ise mutlaka arkasında Show TV durmalı. :) Ve İnşAllah yükseliş yaşayabilir Dizi başladığından beri sürekli artıyor çünkü. :)

Aynen. Aslında Suzan kötü gibi görünse de masum bir yanı da var ve ben her ikisini de seviyorum. Aslında bu hikayede suçlu olan tek kişi Firuze. Adamı tanıyıp etmeden hemen evlilik teklifini kabul etti...

Evet dediğin gibi suzanında masum bir yani var... fakat annesin masum bir yanı yok acaip gıcığım...Evet firuze'de de suç var tanımıyon etmiyon nasıl evleniyon...birden bire evlendi....adam komada ..artık oğuzda uyansa neyin ne olduğunu anlasak kaç haftadır yatıyor....:D

Evet dediğin gibi suzanında masum bir yani var... fakat annesin masum bir yanı yok acaip gıcığım...Evet firuze'de de suç var tanımıyon etmiyon nasıl evleniyon...birden bire evlendi....adam komada ..artık oğuzda uyansa neyin ne olduğunu anlasak kaç haftadır yatıyor....:D
Firuze'nin annesi daha sinir bozucu. :ppp:

Oğuz uyanacaksa o oyunculuğu düzeltmeden uyanmasın lütfen. Çok kötü bir performans sergilemişti ilk bölümde. :kizgin:

Bence olmaması isabet olmuş. O kadar beceriksiz oyuncunun arasında sırıtırdı. :D
Düzelttiler ama performanslarını ya. İzlemedin mi geçen bölümü, baya bir yol kat etti oyuncular ilk bölüme göre ki birkaç bölüm içinde daha da toparlarlar. :T:

Vahide Perçin yerine aslında şu AFK'daki Halil'in annesi de olabilirdi. Nemrut suratlı. :X

Düzelttiler ama performanslarını ya. İzlemedin mi geçen bölümü, baya bir yol kat etti oyuncular ilk bölüme göre ki birkaç bölüm içinde daha da toparlarlar. :T:

Vahide Perçin yerine aslında şu AFK'daki Halil'in annesi de olabilirdi. Nemrut suratlı. :X
Esra daha Güneşi Beklerken'in geçen haftasını izlemedim sürekli takip etmeme rağmen kaldı ki aha bugün yeni bölüm. :D