uzun zamandan beri yazmıyom zaten hiç.iş yoğunlugundan yazam dedim..sabıkalıysa idare edecez sgataı kardeşimevet ben tabi her zamanki gibi @S.G.A.T. zannetmiştim bu konularda genelde sabıkalı
uzun zamandan beri yazmıyom zaten hiç.iş yoğunlugundan yazam dedim..sabıkalıysa idare edecez sgataı kardeşimevet ben tabi her zamanki gibi @S.G.A.T. zannetmiştim bu konularda genelde sabıkalı
iyi yapmışsın yazda ne yazarsan yaz önemli değil yazan yok yazan arttıkça forum güzelleşiruzun zamandan beri yazmıyom zaten hiç.iş yoğunlugundan yazam dedim..sabıkalıysa idare edecez sgataı kardeşim
sibel canın sarkısı aklma geldi hadi içelim her gece.foruma göre yazalım guzelleşelım uygun kankı.yazan yok çunku eskı uyelerden kımse kalmadı ve bazılarıda banlıiyi yapmışsın yazda ne yazarsan yaz önemli değil yazan yok yazan arttıkça forum güzelleşir
hani içelim güzelleşelimin forum versiyonu yazalım güzelleşelimdi sanırım? @RüzgarGülü 'ne de danışayımda öylemiydi hata yapmayalım cümleyi yanlış kurmayalım
İçelim de guzellemesek de olur beiyi yapmışsın yazda ne yazarsan yaz önemli değil yazan yok yazan arttıkça forum güzelleşir
hani içelim güzelleşelimin forum versiyonu yazalım güzelleşelimdi sanırım? @RüzgarGülü 'ne de danışayımda öylemiydi hata yapmayalım cümleyi yanlış kurmayalım
tabiki biz elimizden geleni yapalımda gerisi mevlama kalmış mevlam neylerse güzel eylerİçelim de guzellemesek de olur be
Sen izledin mi Bizim Evin Hâlleri? Ben belki izledim belki izlemedim unuttum biletabiki biz elimizden geleni yapalımda gerisi mevlama kalmış mevlam neylerse güzel eyler
Dizi 2000-2008 yılları arasında yayınlanmış.Sen izledin mi Bizim Evin Hâlleri? Ben belki izledim belki izlemedim unuttum bile
İzlemiştir belki annesi felan izlerken görmüştürDizi 2000-2008 yılları arasında yayınlanmış.
@tekin nasıl izlesin onu
Dizi 2000-2008 yılları arasında yayınlanmış.
@tekin nasıl izlesin onu
2024 ten 17 çık ne ediyor ? 2007 kalır eee 2007 de doğup direk tv karşısına koşamam haliyle? belki 2007 sezonunu değilde 2008 sekiz sezonunu izlemişimdir 1 yaşına girince artık tv nin karşısına geçmiştim sanırımİzlemiştir belki annesi felan izlerken görmüştür
YouTube kids yoktu tabi o zamanlar. İzlemiş olabilirsin inandım2024 ten 17 çık ne ediyor ? 2007 kalır eee 2007 de doğup direk tv karşısına koşamam haliyle? belki 2007 sezonunu değilde 2008 sekiz sezonunu izlemişimdir 1 yaşına girince artık tv nin karşısına geçmiştim sanırım
nasıl gençleşiyor foruma girdiğimdede 17 idi. arada üç ay geçmiş anında 27 olacak hali yok işte 17 den devam hem erkek adam sözünde durur ikide bir rakam değiştirecek değilizYouTube kids yoktu tabi o zamanlar. İzlemiş olabilirsin inandım
Yaşın da her geçen gün gençleşiyor. Nazar değecek
Demek ki 27 gerçek yaşın.nasıl gençleşiyor foruma girdiğimdede 17 idi. arada üç ay geçmiş anında 27 olacak hali yok işte 17 den devam hem erkek adam sözünde durur ikide bir rakam değiştirecek değiliz
Ben aslında senin yazdığın bu hesabı söyleyecektim ama dedim belki 2007 doğumlu değildir2024 ten 17 çık ne ediyor ? 2007 kalır eee 2007 de doğup direk tv karşısına koşamam haliyle? belki 2007 sezonunu değilde 2008 sekiz sezonunu izlemişimdir 1 yaşına girince artık tv nin karşısına geçmiştim sanırım
17 yaşındayım demiyor muydu zatenYaşın da her geçen gün gençleşiyor. Nazar değecek
dediğin gibi bende yanlış olmaz ben hep aynı yerdeyim, üç ayda bir benden yaş atlatmamı bekleyenler utansınBen aslında senin yazdığın bu hesabı söyleyecektim ama dedim belki 2007 doğumlu değildir
17 yaşındayım demiyor muydu zaten
27 o çözdüm olayı 1 dakikadaBen aslında senin yazdığın bu hesabı söyleyecektim ama dedim belki 2007 doğumlu değildir
17 yaşındayım demiyor muydu zaten
sen izlermıydıon vala ben TRTDEN BERİ İZLERDİMDizi 2000-2008 yılları arasında yayınlanmış.
@tekin nasıl izlesin onu
Yok @Royal Highness o zamanlar 9 yaşında. Netten izlemiştirsen izlermıydıon vala ben TRTDEN BERİ İZLERDİM
Aynen ilk sezonlar TRT1'de yayınlanıyordu ve ben de izliyordum.sen izlermıydıon vala ben TRTDEN BERİ İZLERDİM
Aaaa kaç yaşında olduğumu söylemedim ki ben hiçYok @Royal Highness o zamanlar 9 yaşında. Netten izlemiştir
Eskiden medyumdum ben sonra birşey oldu çok şaşırdım şaşkın oldum 🤓Aynen ilk sezonlar TRT1'de yayınlanıyordu ve ben de izliyordum.
Aaaa kaç yaşında olduğumu söylemedim ki ben hiç
2000 yılına göre mi dedin 9'u ?Eskiden medyumdum ben sonra birşey oldu çok şaşırdım şaşkın oldum 🤓