batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Hayatta iki konuya karışmam, Renkler ve zevkler ☺️☺️ Ama Mavi ile ilgili betimlemelerini sevdim 🙃Siyahı bir renk olarak kabul edebilir miyiz ya Bence siyah çok kötü bir "renk" ve finale kalmasına şaşırdım. Siyah bana hep gericiliği, karanlığı, tükenmişliği vs. kötü duyguları canlandırıyor. Mavi ise özgürlüğün rengi, gökyüzü gibi özgür.
Yanına da sarıyı ekle yeme de yanında yat.Siyahı bir renk olarak kabul edebilir miyiz ya Bence siyah çok kötü bir "renk" ve finale kalmasına şaşırdım. Siyah bana hep gericiliği, karanlığı, tükenmişliği vs. kötü duyguları canlandırıyor. Mavi ise özgürlüğün rengi, gökyüzü gibi özgür.
Biraz itele kanka, Birtanesi %51 olur boş geçme finali.50-50 olduğum nadir durumlardan bu yüzden oy vermiyorum.
50-50 olduğum nadir durumlardan bu yüzden oy vermiyorum.
Biraz itele kanka, Birtanesi %51 olur boş geçme finali.
İki ecnebi anlaşın 🤭😛🤣Yardimci olalim @baron hangi takimi tutuyorsun
Biraz itele kanka, Birtanesi %51 olur boş geçme finali.
Yardimci olalim @baron hangi takimi tutuyorsun
Cimbomlu kendisiİki ecnebi anlaşın 🤭😛🤣
Bende benzer gibiydim ama favori rengim mavi demişim küçüklüğümden beri. O ağır bastı yoksa kıyafet ayakkabı olarak siyah vazgeçilmezlerimiz50-50 olduğum nadir durumlardan bu yüzden oy vermiyorum.
Beyaz renkli kıyafet kullanmıyor musun? Gömlek gibi.Bende benzer gibiydim ama favori rengim mavi demişim küçüklüğümden beri. O ağır bastı yoksa kıyafet ayakkabı olarak siyah vazgeçilmezlerimiz
Anlık ver birine oy, vereceğin oy boş oy olacak. Sonuç çoktan belli
`Oha bu kadar beklemiyordumBende benzer gibiydim ama favori rengim mavi demişim küçüklüğümden beri. O ağır bastı yoksa kıyafet ayakkabı olarak siyah vazgeçilmezlerimiz
Anlık ver birine oy, vereceğin oy boş oy olacak. Sonuç çoktan belli
ifşa etmeyelim oyunu sonuç belli olmasın diye şifreli yazayım, oy verdiğin renk önceki turda kendini belli etmişti böyle olacağı`Oha bu kadar beklemiyordum
Her detayı didik didik sormayı ne çok seviyorsunBeyaz renkli kıyafet kullanmıyor musun? Gömlek gibi.
@xdragxx sorar mıydı acaba ?ifşa etmeyelim oyumuzu diye şifreli yazayım, oy verdiğin renk önceki turda kendini belli etmişti
Her detayı didik didik sormayı ne çok seviyorsun
Ayakkabı mont ve çanta olarak diyelim.