Final | 2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• Yakamoz- Asi

Oy: 13 41.9%
  • Royal Highness

Oy: 11 35.5%
  • Angelica

Oy: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Benim aktif olduğumu gördüğü an @tekin kaçmış. Tamda çok önemli bir detay söyleyecektim ona.
Bak yine başa sarıp mesafe koyacağım aramıza

Ben çıkıyorum sen geri gel tekin

Ohh beter olsun ooo
@xemrexxx

Benim aktif olduğumu gördüğü an @tekin kaçmış. Tamda çok önemli bir detay söyleyecektim ona.
Bak yine başa sarıp mesafe koyacağım aramıza

Ben çıkıyorum sen geri gel tekin
geldim

seninle alakası yok trafik sıkışık hafta sonu gelen gidenle uğraşayım derken kaybolmak zorunda kalıyorum

misafirlik denen şey isveçte yok tabi haftasonu kafa dinliyorsunuz ne güzel
bu çok sosyal memleketimin olmazsa olmaz ekstraları beni yıldırdı

@tekin senin için evli çocuğu felan var diye konuşuluyor gerçek mi. Birde ev işi yapıyormuşsun. Bulaşık yıkamam ama perde asarim diyormussun
Öyle ölmez füze atsaydın. 🤩🤩🤩

@tekin forumda kurallara biat etmediğin sürece ömrün uzun olmaz. 😁😁 Kendini büyük sanan ne yiğitler bu uğurda yitip gitti. 😂😂
Öyle değil mi @Dosi

@tekin senin için evli çocuğu felan var diye konuşuluyor gerçek mi. Birde ev işi yapıyormuşsun. Bulaşık yıkamam ama perde asarim diyormussun
@The_Erinch in öyle bir konusumu vardı ben sanki orda söylemiştim perde asmaktan nefret ederim
dip köşe temizliğindende hoşlanmam, benim yapacağım iş yukarı veya aşağı meyilli eğilip kalkmama yol açmamalı? kolumun hizasına denk gelen işler bana göre

Bilmem onlar olabilir ama çocuğu felan bu konuda bahsi geçti. Çok ilginç değil mi

------

Kaçıp gitti çok bilenler

Reactions: tekin and Hobbit
uyarman iyi oldu ben forum dünyasına yabancıyım her fikir benim için önemli tabiki
birde yaşımızın verdiği ergenlik bizi hataya sürüklüyor tabi tüm iyi fikirlerden yararlanmak benim açımdan faydalı olacak artık @Dosi ye olsun @Bully e olsun @Yakamoz-Asi ye olsun @12.Adam a olsun en ufak bir sataşmam olmayacak büyüklerime saygılı küçüklerime sevgili ortancalarıma kanki olacağım

İvit , ev işleri ile ilgilide bir konum mevcuttur 🤭🤭🤭

Artık geldim ama yine gitmişsin

Sorma ya Türkiye’de misafirlikten usanıyorum. Zamanımızın çoğu misafir ağırlamaek ile geçiyor
Buradada bir ara yoğun olurdu misafirler. Şimdi ayda bir kaç kere var sadece.
Değişiyor dönem dönem yani

Reactions: tekin