Film Sohbetleri ve Önerileri

Herkesle aynı olmak zorunda değilsin. :D Ama Fight Club'tan nasıl haberin olmaz. :D

Gerilim bakalım kısmet. :):)

Evet onlardan açarsın. :)

İzlemek istediğiniz filmleri alacağım zaten. Oylama yapacak kadar çıkar mı bilmiyorum ama seçmekte çok zorlanırsak oylama da düşünebiliriz. :)

Konsept işi konsept + karışık olabilir. Her hafta bir tane film belirlediğimiz konseptteki filmlerden mesela Oscar kazanan filmlerden olur diğeri ise rastgele konseptten çok alakasız bir film olur. :)

şimdi baktım brad pittbull oynuyormuş :))

Arada birkaç tanesini bile izlesen yeter. Onu bile yapanı bulmak zor. :D

Ne zaman senin sınav?

Bir de belki bazı filmleri senin izlediğin ama bizim izlemediğimiz filmlerden seçerim bu süreçte. Sen de yorum yapıp puan kullanabilirsin bu şekilde. :):)
23 Mart'ta YGS var. 22 Haziran'da da LYS'ler bitiyor. Ondan sonrası aksilik olmazsa katılırım size. :D Ama sınavlardan öncesi zor. Belki 1-2 film sıkıştırabilirim. :)

O da olabilir. Ama benim izleyip de senin izlemediğin fazla film yoktur tahminimce. :D
:( İzlersin bir kaç tane ya. :D

İnşallah. :( :D

Bazen Fight Club'a haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Tekrardan mı izlesem acaba?

Dünya sineması da iyi fikir o zaman şöyle olsun:

İlk 2 ay: En iyi film Oscar'ı kazanan filmler.
Sonraki 2 ay: Dünya sineması, her hafta bir ülke.
Sonraki ay: Çoğunluğu siyah beyaz eski kült filmler (@gundix123'e hoşgeldin hediyesi. :D)

Daha önce de dediğimiz gibi yarısı konsept, yarısı karışık. :)

Filmleri ben şimdiden hazırlamaya başlayacağım yavaş yavaş. Sizler de izlemek istediklerinizi gönderebilirsiniz. Gerekirse bir oylama aşaması da yapılabilir. :)

En iyi film Oscar'ı kategorisi için benim izlemeyip izlemek istediklerim şunlar mesela:

The Hurt Locker (2008)
Crash (2004)
Chicago (2002)
Shakespeare in Love (1998)
The English Patient (1996)
Dances With Wolves (1990)
Driving Miss Daisy (1989)
Kramer vs Kramer (1979)
The Deer Hunter (1978)

Daha da bir sürü var da çok eskilere gitmek istemiyorum. :D

Sonraki ay: Çoğunluğu siyah beyaz eski kült filmler (@gundix123'e hoşgeldin hediyesi. :D)

Filmleri ben şimdiden hazırlamaya başlayacağım yavaş yavaş. Sizler de izlemek istediklerinizi gönderebilirsiniz. Gerekirse bir oylama aşaması da yapılabilir. :)

En iyi film Oscar'ı kategorisi için benim izlemeyip izlemek istediklerim şunlar mesela:

The Hurt Locker (2008)
Crash (2004)
Chicago (2002)
Kramer vs Kramer (1979)
The Deer Hunter (1978)

Bu filmleri daha önce hiç duymadım :D En iyi film Oscar'ı alan filmlerin çoğunuda bilmiyorum zaten :D Siz belirleyin filmleri beğendiklerimi izlerim ben :D

Dünya sinemasında film seçerim ama :D

The Hurt Locker (2008)
Crash (2004)
Chicago (2002)
Kramer vs Kramer (1979)
The Deer Hunter (1978)

Aslında saydığın bu 3 konsepti karıştırsak zaten karışık olmuş olur. :D Ama senin bunu kabul edeceği hiç düşünmüyorum. :D

Ben-Hur (1959)
Annie Hall (1977)
The Sting (1973)
Rain Man (1998)

Ve yenilerden izlemediğim filmler de eklenebilir ama bayağı uzun olur. :D

Aslında saydığın bu 3 konsepti karıştırsak zaten karışık olmuş olur. :D Ama senin bunu kabul edeceği hiç düşünmüyorum. :D

Ben-Hur (1959)
Annie Hall (1977)
The Sting (1973)
Rain Man (1998)

Ve yenilerden izlemediğim filmler de eklenebilir ama bayağı uzun olur. :D
O zaman konsept diye bir şey kalmamış olur. :D

Ben-Hur ve The Sting'i izlemedim. Onları kesin ekleriz o zaman. :) Toplam 8 tanecik olabiliyor. :( Annie Hall ve Rain Man'i izledim ama ekleyebiliriz yine de. Ama o zaman bana birkaç tane ekstra eklememiz gerekir. Sadece 5-6 tane yeni film kesmez beni. :D

@cevaa senin belirleyeceklerinden korkuyorum ama bakalım neler çıkacak. :D

Ben-Hur ve The Sting'i izlemedim. Onları kesin ekleriz o zaman. :) Toplam 8 tanecik olabiliyor. :( Annie Hall ve Rain Man'i izledim ama ekleyebiliriz yine de. Ama o zaman bana birkaç tane ekstra eklememiz gerekir. Sadece 5-6 tane yeni film kesmez beni. :D

Annie Hall, Woody Allen'ın filmiymiş. O yüzden izlemek istedim. @Forumdash'ın da izleyeceğini düşünüyorum. :D Rain Man'i eklemeye gerek yok o zaman. :)

Annie Hall, Woody Allen'ın filmiymiş. O yüzden izlemek istedim. @Forumdash'ın da izleyeceğini düşünüyorum. :D Rain Man'i eklemeye gerek yok o zaman. :)
Rain Man süper film ya herkes izlemeli. Eğer izlemiş olan pek yoksa ekleyebiliriz. Eğer izleyen varsa ise forumda konusunu açalım etkinlik dışı olarak izlesin izlemeyenler boş bir vakitlerinde. :):)

Korkmana gerek yok ya Adele'nin Blue filmine benzer bişeyler seçerim ben :D

Ne diyebilirim ki? :T

berkann Ödülleri'ni açıklamak için sabırsızlanıyorum. :D

2013'ten izlemediğim ve adaylık koparabilecek;
- Rush
- Saving Mr.Banks
- All is Lost
filmleri kaldı. All is Lost'u izlemek içimden gelmiyor. Saving Mr.Banks'in sürümü çok kötü. Geriye Rush kalıyor. Onu da erken bir zamanda izleyip 2013 ödüllerimi dağıtacağım bu konudan. :D

2013'ten izlemediğim ve adaylık koparabilecek;
- Rush
- Saving Mr.Banks
- All is Lost
filmleri kaldı. All is Lost'u izlemek içimden gelmiyor. Saving Mr.Banks'in sürümü çok kötü. Geriye Rush kalıyor. Onu da erken bir zamanda izleyip 2013 ödüllerimi dağıtacağım bu konudan. :D
Bence daha çok erken ödül vermek için. Hepsini izle acelesi yok. Kendi ödüllerimizi açıklamak için etkinlik düzenleriz orada yazarız. :D

Nebraska'nın altyazısı çıktı. :Z
Yarına konusunu bekliyoruz senden. :D

Philomena ve Inside Llewyn Davis'i izleyemeyeceğiz galiba Oscar'a kadar. :(

İkisi de çıktı ama birinin İngilizce altyazısı birinin Türkçe altyazısı yasaklı. :(

The Wind Rises'ın ise kendisi bile düşmedi daha. :(

Yarına konusunu bekliyoruz senden. :D

Philomena ve Inside Llewyn Davis'i izleyemeyeceğiz galiba Oscar'a kadar. :(

İkisi de çıktı ama birinin İngilizce altyazısı birinin Türkçe altyazısı yasaklı. :(

The Wind Rises'ın ise kendisi bile düşmedi daha. :(

Tamam açarım. :D

Bence de o 3'ü zor biraz. :(

80'lerden çok az film izlemişim. :(

2013'ten 25 tane film izlemişim. Daha fazla izlediğimi sanıyordum.😱

Cep telefonundan da olsa TRT'yi actim, Forrest Gump izliyorum. Harika bir film, en azindan basi simdilik öyle :)