TRT 1 Filinta - Dizi Yorumları

Filinta yine bizi mest ederek başladı. Harika bir aksiyondu. [emoji122] Mustafa kumpasa düşmeden adamları lak lak öldürdü boşuna FİLİNTA değil adam.

Teşkilatın planları tutmadı. Farah anladı gibi içmedi çorbayı canımmm yaaa. :X

Akbar kendi savaşçilarini getircekmiş süper haber bu.

Ahaha oha lan dadı çorbayi köpege vermiş köpek mefta olmuş.:( zozan'in ölümüyle de baglanti kurucak mustafa içlerindeki köstebek ortaya çikacak gibi az kaldi.

Reklamlar.. ilk 1 saat epey olaylarin yaşanacağini gösterdi. Reklam dönüşü çok fena olacak.

Yine efsane bir bölüm izledik. Nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama bu ekip muazzam. Mustafa köstebeğin Leyla olduğunu anladı mı bilmiyoruz fragmanı görmek lazım.

Evet be bu be. Mustafa öğrendi Leyla'yı. Önceden Farah'a yapilan sorgu şimdi Farah tarafindan Leyla'ya yapilcak. Miloşla Akbar'ında arası her geçen bölüm açılıyor haftaya çok değişik gelişmeler yaşancak. Yarın düşüş beklemiyorum aksi komik olur.

50. bölüme özel olarak bölüm uzun sürecek sanırım normalde 21:15 de başlardık bu hafta 20:45 de yayına giriyoruz.

Yok artık.:D Mustafa silahı Leyla'ya tutarken dadıya çevirdi yine ters köşe.:D

Şu 1 saati anlatmaya kelimeler yetmez. Kilitlendim nefes almadan gözümü kırpmadan izliyorum. Operasyonlar hesaplar muazzam. Leyla için çember daralıyor. Mustafa'lara sözde suçsuzluğuna inandırsa dahi akbar eyyam onun Miloş'a karşı Leyla'nın fişini çekiceğini söyledi yani her halükarda ölüsün Leyla.:D Farah'ımın bizim ekibe uyumuda şahane. Birde Mustafa ile beraber olabilseler şahane olurdu ya neyse.🙂 Ali şuana kadar bölümün yıldızı oldu.O Lütfü paşaya işkencesi efsane efsane. İçim eridi resmen. İşte osmanlıya böyle kumpaslar kuruldu böyle cezalandırıldılar.. Her şey 10 numara gidiyor. Filinta varken kralını tanımam!