TRT 1 Filinta - Dizi Yorumları

ooo padrelerde var. olaylar olaylar.

of ulan of ne bölümdü. yemin ediyorum tek saniye olaysız geçmedi. bölüm 125 dakika sürdü abi ömer genç'e ellerine emeklerine sağlık demek düşer bize. inanılmaz kurgu ve olaylar yazmış adam. padre - farah - filinta'yı ön planda tutarak doyumsuz aksiyon izledik. 2-3 bölümdür hep diyorum padre'yi öne çekin diye nihayet bu bölüm beklediğim ve hatta beklediğimin epeyce üstünde bir bölüm oldu. adeta bir sinema şöleni gibiydi. aksiyon sahnelerinde ki efektler ve çekim muazzam! bölüme gelince; yine akıl oyunlarının olduğu bölüm oldu. neye şaşıracağımızı bilemedik. işte filinta'nın bu kurgusunu seviyorum. yüce meclis 1-0 önde dediğimizde filinta ekibi 2-1 üstünlüğü sağlıyor maç böyle bitecek derken yüce meclis skoru eşitlemeden direk üstünlüğe geçmeye başarıyor. son sahne bu hesap oldu. şeyh bander geldiği gibi öldü olarak gösterildi epey şaşırdım ama tabii ki filinta ve padişahın oyunuymuş bu ama meclis bunuda göz ardı ederek diğer planını uygulamaya sokuldu. son sahnede şeyh bander vurulmaz diye düşünüyorum. onun haricinde farah'ın aksiyon sahneside muazzamdı. rusla kapıştığı sahnede hareketleri süperdi. ama beni mest eden adamım garbisdi. o ne muazzam hareketler ya bayıldım! bıçak ali sürekli süreyya'nın çantasından çıkan resme bakıp duruyor muhtemelen o resimde süreyya'nın önceki hayatında olan birinin resmi var.. bölüm böyle kusursuz aksiyon doluydu. yarınki hakkımız total: 4 ab: 5 ama gel gör ki sonuçlar şu şekilde gelicek; total 2.8 falan. ab 3.5 üstü bişey...