bizimkilerin yanında yer alırsa çok güzel olur benceAyrılmadı diye biliyorum ama heran çıkabilir ortaya ama Kadı çok erken öldü ya.
bizimkilerin yanında yer alırsa çok güzel olur benceAyrılmadı diye biliyorum ama heran çıkabilir ortaya ama Kadı çok erken öldü ya.
Yeni bölüm güzel olacak gibi. 1.bölümü izliyim dedim 40dk dan sonra izleyemedim. Filintaya bir turlu isinamadim.sahneler tiyatro sahnesi gibi yapmacık geliyor.atmosferi güzel oluşturamadıkları için inandırıcı olmuyor. İzlemeye devam edeyim mi? Konu iyi mi bu sezon?[/QUOTE]
İzle izle bugün yeni bölüm yoktu.1x1
dizinin ilk yayınlanacağı zamanlar benim çok ilgimi çekmişti. izlememek ayıp olur demiştim hatta. ama yoğun zamanıma denk gelince başlayamamıştım. 2.sezona adeta diriliş ertuğrul gibi muazzam görüntü ve kalitesiyle harika hazırlanmışlardı. 2. sezon tanıtımları beni dahada çekti kendine. artık izlemezsem hakikaten ayıp olacaktı, pişman olmamak için başladım diziye, iyi ki de başlamışım. kurgusu çok iyiydi. filinta düşmanının kızıyla aşk yaşayacak, olaya gel.rıza, filinta'ya ihanet etti. hal ve hareketlerinden belli oluyordu zaten. bıçak ali'nin ölümü ilginçtir ama baya bi üzdü. güzel başlamışdı filinta ve bıçak ali sahneleri, güldürdüler falan ölümü ani oldu. yalnız çekimi çok beğendim. bomba patladığında filinta'nın denize fırmalası güzel işlenmişti.
filinta şimdi yalnız kaldı. 1 yıl af çıktı. ilk bölüm olayları kavradık, kimin ne olduğunu izledik. şimdi filinta'nın maceraları 2. bölüm itibariyle başlayacak.
10/8
diziyi 10 üzerinden 8 olarak değerlendirdim. direk tam puan vermek istemedim, çünkü bu bölümün üstünde bölümler olur, ilk bölüm olduğu için uçuk puan vermemek lazım.![]()
kötü olmuş senin adına.İzle izle bugün yeni bölüm yoktu.![]()
Aynenkötü olmuş senin adına.
2. sezonda, şu kuzey güney'deki adam bizim dirilişte tangut'a acayip benziyor.![]()
bir ertuğrul olamaz.AynenAma bu hafta bomba olacaktı 1 hafta daha bekleyecez.
Onur Tuna çok iyi oyuncu.
![]()
O ayrı evet Ertuğrul olamaz.bir ertuğrul olamaz.![]()
Diğer bölümü izledin mi?1x5
bu bölüm baya iyiydi. baştan sona olaylı geçti. bu hafta konuk oyuncu ahmet saraçoğlu'ydu. kurgusu çok iyiydi bölümün. filinta ve lara buluşması oldu. filinta baya romantik çıktı. -gözlerinin içine her baktığımda beni hayata bağlayan biri var artık-lara annesinin resmini gördü. yalnız boris şöyle bir şey söyledi. -lara'nın yüzüne her baktığımda aklıma geliyorsun bu da canımı çok sıkıyor- lara'ya bile zarar verebilir bu psikopat. genel olarak akıcı bir bölümdü.
10/8
Adam diziyle cok buyudu Onur1x7
uuu şapşahane bölümdü. birde 90 dakika sürünce tadından yenmedi vallahi! onur tuna'ya her geçen bölümde hastası oluyorum. inanılmaz bir oyunculuk, inanılmaz bir ses... @EFE UYSAL kanka geçen gün onur tuna için bir ertuğrul olamaz demiştim ya, onu geri alıyorum ikiside eşit gözümde.bölüme gelince;
bölüme uzun tüfekli adam damga vurdu. adam son sahnede düşmanını vurdu ama düşmanı karısını rehin almıştı böylelikle adam karısınıda vurmuş oldu. birde mustafa ile kadı gıyasettin'in suçluyor, son sahnede nişan aldı ikisine bakalım nasıl yakalancak? ya da vuracak mı?
10/9.5