TRT 1 Filinta - Dizi Yorumları

QUOTE="EFE UYSAL, post: 2506322, member: 88532"]Fragman geldi @HarzeM @-potterhead-
[/QUOTE]Yeni bölüm güzel olacak gibi. 1.bölümü izliyim dedim 40dk dan sonra izleyemedim. Filintaya bir turlu isinamadim.sahneler tiyatro sahnesi gibi yapmacık geliyor.atmosferi güzel oluşturamadıkları için inandırıcı olmuyor. İzlemeye devam edeyim mi? Konu iyi mi bu sezon?

QUOTE="EFE UYSAL, post: 2506322, member: 88532"]Fragman geldi @HarzeM @-potterhead-
Yeni bölüm güzel olacak gibi. 1.bölümü izliyim dedim 40dk dan sonra izleyemedim. Filintaya bir turlu isinamadim.sahneler tiyatro sahnesi gibi yapmacık geliyor.atmosferi güzel oluşturamadıkları için inandırıcı olmuyor. İzlemeye devam edeyim mi? Konu iyi mi bu sezon?[/QUOTE]
Abi çok iyi neresi yapmacık kesinlikle devam et pişman olmazsın çok daha iyi olmuş geçen sezona göre. :D

1x1

dizinin ilk yayınlanacağı zamanlar benim çok ilgimi çekmişti. izlememek ayıp olur demiştim hatta. ama yoğun zamanıma denk gelince başlayamamıştım. 2.sezona adeta diriliş ertuğrul gibi muazzam görüntü ve kalitesiyle harika hazırlanmışlardı. 2. sezon tanıtımları beni dahada çekti kendine. artık izlemezsem hakikaten ayıp olacaktı, pişman olmamak için başladım diziye, iyi ki de başlamışım. kurgusu çok iyiydi. filinta düşmanının kızıyla aşk yaşayacak, olaya gel. :) rıza, filinta'ya ihanet etti. hal ve hareketlerinden belli oluyordu zaten. bıçak ali'nin ölümü ilginçtir ama baya bi üzdü. güzel başlamışdı filinta ve bıçak ali sahneleri, güldürdüler falan ölümü ani oldu. yalnız çekimi çok beğendim. bomba patladığında filinta'nın denize fırmalası güzel işlenmişti. :D filinta şimdi yalnız kaldı. 1 yıl af çıktı. ilk bölüm olayları kavradık, kimin ne olduğunu izledik. şimdi filinta'nın maceraları 2. bölüm itibariyle başlayacak.

10/8

diziyi 10 üzerinden 8 olarak değerlendirdim. direk tam puan vermek istemedim, çünkü bu bölümün üstünde bölümler olur, ilk bölüm olduğu için uçuk puan vermemek lazım. :D

1x1

dizinin ilk yayınlanacağı zamanlar benim çok ilgimi çekmişti. izlememek ayıp olur demiştim hatta. ama yoğun zamanıma denk gelince başlayamamıştım. 2.sezona adeta diriliş ertuğrul gibi muazzam görüntü ve kalitesiyle harika hazırlanmışlardı. 2. sezon tanıtımları beni dahada çekti kendine. artık izlemezsem hakikaten ayıp olacaktı, pişman olmamak için başladım diziye, iyi ki de başlamışım. kurgusu çok iyiydi. filinta düşmanının kızıyla aşk yaşayacak, olaya gel. :) rıza, filinta'ya ihanet etti. hal ve hareketlerinden belli oluyordu zaten. bıçak ali'nin ölümü ilginçtir ama baya bi üzdü. güzel başlamışdı filinta ve bıçak ali sahneleri, güldürdüler falan ölümü ani oldu. yalnız çekimi çok beğendim. bomba patladığında filinta'nın denize fırmalası güzel işlenmişti. :D filinta şimdi yalnız kaldı. 1 yıl af çıktı. ilk bölüm olayları kavradık, kimin ne olduğunu izledik. şimdi filinta'nın maceraları 2. bölüm itibariyle başlayacak.

10/8

diziyi 10 üzerinden 8 olarak değerlendirdim. direk tam puan vermek istemedim, çünkü bu bölümün üstünde bölümler olur, ilk bölüm olduğu için uçuk puan vermemek lazım. :D
İzle izle bugün yeni bölüm yoktu. :(

1x2

filinta'nın maceraları başladı. ingiliz cinayetini çözdü. boris'in adam öldürme şekli 10 numara. filinta'nın aksiyonu dışında aşk olayı da yavaş yavaş başlıyor. çok güzel sahneydi, gülümsetti. :) boris'in adamları ingiliz adamı öldürdü. 3. bölüm olaylar daha bi derin olacak. ayrıca bu rıza'nın fişini de 3. bölümde çeker filinta mustafa. :)

10/9

1x3

aksiyonu ayrı, komedisi ayrı, müzikleri ayrı, oyunculuklar ayrı bir şahaneydi! beklediğim gibi olaylar çok derindi. bol aksiyon mevcuttu. hayalet bölüme damga vurdu. hareketleri neydi öyle, kur'an'ı çalarken içeri girmesi falan süperdi. adamların ruhu duymadı. sonunda giderken ıslak çalmasında sesli güldüm. :D onun haricinde komedide baya mevcuttu. her sahnesi güldürdü. filinta mustafa ile lara arasındaki sahne harikaydı. lara'nın italyanca aptal diyip, filinta'nın da italyanca cevap vermesi çok iyiydi. :D ardında lara'nın sakarlığı olayı koparttı. :F ayrıca hatun çok tatlı. 😎 bu hayalet olayı gelecek bölümde de sürecek gibi.

10 /10

(her şey muhteşemdi)

1x4

tek bi olay üzerinden ilerledi dizi. aslında olaylı geçti ama sıkıldım biraz. bu bölümün konuk oyuncusu kaan urgancıoğlu'ydu. baya beğendim performansını. boris enver'e yol verdi artık lara'nın hayatında olmayacak ve filinta ile lara arasında engelde yok oldu. :Z gerçi ener pes etmez ama boris çok sağlam herif biraz yürek ister ona karşı gelmek. :D

10/6

1x5

bu bölüm baya iyiydi. baştan sona olaylı geçti. bu hafta konuk oyuncu ahmet saraçoğlu'ydu. kurgusu çok iyiydi bölümün. filinta ve lara buluşması oldu. filinta baya romantik çıktı. -gözlerinin içine her baktığımda beni hayata bağlayan biri var artık- :ok: lara annesinin resmini gördü. yalnız boris şöyle bir şey söyledi. -lara'nın yüzüne her baktığımda aklıma geliyorsun bu da canımı çok sıkıyor- lara'ya bile zarar verebilir bu psikopat. genel olarak akıcı bir bölümdü.

10/8

1x5

bu bölüm baya iyiydi. baştan sona olaylı geçti. bu hafta konuk oyuncu ahmet saraçoğlu'ydu. kurgusu çok iyiydi bölümün. filinta ve lara buluşması oldu. filinta baya romantik çıktı. -gözlerinin içine her baktığımda beni hayata bağlayan biri var artık- :ok: lara annesinin resmini gördü. yalnız boris şöyle bir şey söyledi. -lara'nın yüzüne her baktığımda aklıma geliyorsun bu da canımı çok sıkıyor- lara'ya bile zarar verebilir bu psikopat. genel olarak akıcı bir bölümdü.

10/8
Diğer bölümü izledin mi? :A

1x6

bölüm 90 dakika sürdü. olaylar güzel gelişti o yüzden. ilgi çekici olaylarla karşılaştık. filinta babasına dair bilgilere ulaşacakken azize zehirle tam yerinde müdahale etti. ama filinta azize'yi buldu bakalım neler olacak.

filinta ve lara sahnesi yoktu. :( kadı gıyasettin'in lara'yı ekibine alması güzel oldu. orada filinta ve lara arasında çok süper sahneler çıkar.

10/9

1x7

uuu şapşahane bölümdü. birde 90 dakika sürünce tadından yenmedi vallahi! onur tuna'ya her geçen bölümde hastası oluyorum. inanılmaz bir oyunculuk, inanılmaz bir ses... @EFE UYSAL kanka geçen gün onur tuna için bir ertuğrul olamaz demiştim ya, onu geri alıyorum ikiside eşit gözümde. :D bölüme gelince;

bölüme uzun tüfekli adam damga vurdu. adam son sahnede düşmanını vurdu ama düşmanı karısını rehin almıştı böylelikle adam karısınıda vurmuş oldu. birde mustafa ile kadı gıyasettin'in suçluyor, son sahnede nişan aldı ikisine bakalım nasıl yakalancak? ya da vuracak mı?

10/9.5

1x7

uuu şapşahane bölümdü. birde 90 dakika sürünce tadından yenmedi vallahi! onur tuna'ya her geçen bölümde hastası oluyorum. inanılmaz bir oyunculuk, inanılmaz bir ses... @EFE UYSAL kanka geçen gün onur tuna için bir ertuğrul olamaz demiştim ya, onu geri alıyorum ikiside eşit gözümde. :D bölüme gelince;

bölüme uzun tüfekli adam damga vurdu. adam son sahnede düşmanını vurdu ama düşmanı karısını rehin almıştı böylelikle adam karısınıda vurmuş oldu. birde mustafa ile kadı gıyasettin'in suçluyor, son sahnede nişan aldı ikisine bakalım nasıl yakalancak? ya da vuracak mı?

10/9.5
Adam diziyle cok buyudu Onur :X