-potterhead-
Favori Üye
Beter olsunSüper bölümdü,son sahnesi çok heyecanlıydı.Boris'i öldümeye çalıştılar,yaralandı.
Beter olsunSüper bölümdü,son sahnesi çok heyecanlıydı.Boris'i öldümeye çalıştılar,yaralandı.
Banker Murad'ı ölüdürdü Boris,son saniyede keskin nişancı var bankerleri ölüdrenn Bosrisi yaralayan Mustafa'ya nişan aldı,orda bitti,adam karısını kendisi öldürdü,Mustafanın öldürdüğünü zannediyor.Beter olsun![]()
Süper bir bölümü kaçırdın son saniyede,Mustafaya nişan aldılar.bakamadım babam maç izliyordu şimdi kaçağın finaline bakıyorum filintaya netten bakıcam yarın 🙂🙂🙂
Bence güzel fena değil,diziyi izliyor musun?Dizi reklam'da iken ,diziye kaç dakika kaldığını gösteren grafik bana biraz değişik geldi.
Biraz daha sade ve açık renk tonları kullanilabilirdi.[emoji4]
Aynen,katkısı olurdu ama öldü süper bölümdü,çok beğendim,reytingler daha da yükselecektir.çok güzel bir bölümdü bence amerikadan gelen adama bayılmıştım dizide 2-3 bölüm kalsaydı sencede iyi olamzmıydı @EFE UYSAL reytinglere ciddi katkısı olurdu🙂
aaa bu arada çelik yeleğin icaadına tanık olduk öyle icaat edilmiş hhahahahAynen,katkısı olurdu ama öldü süper bölümdü,çok beğendim,reytingler daha da yükselecektir.![]()
yine çok güzel bir bölümdü mustafaın ilk sahnede ölen arkadaşıyla konuşma sahnesi rüyamıydı değilmiyi gerçekten soru işareti harika bir sahne rüya olup olmaığıda soru işareti sanki arkadaşının ruhu gelmiş gibiydi gerçekten 🙂🙂🙂
dün yeni dizilere göz atarken filintaya bakamadım cnm ama bugün netten izleyecem dünkü bölümünü🙂🙂🙂
Ali varya ilk bölümde ölen o.
O artık Mahidevran değil Emre....