Özlem Özden @ozlemozum · 3 sa. 3 saat önce dizi çokta kötü değil benceÖzlem Özden @ozlemozum · 3 sa. 3 saat önce
#Filinta çok çok iyi. Yılın dizisi olacak gibi.@serhattutumluer feci döktürüyor. Fırat Doğruloğlu da rolüne cuk oturmuş.
0 yanıt 10 retweet 27 favori
uzman isim konuştu kaçılın@sokak sanati @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Nisa
Özlem Özden @ozlemozum · 3 sa. 3 saat önce nerede kaldınÖzlem Özden @ozlemozum · 3 sa. 3 saat önce
#Filinta çok çok iyi. Yılın dizisi olacak gibi.@serhattutumluer feci döktürüyor. Fırat Doğruloğlu da rolüne cuk oturmuş.
0 yanıt 10 retweet 27 favori
uzman isim konuştu kaçılın@sokak sanati @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Nisa
Valla kadın her zaman doğru konuşuyor takdir ettim yine![]()
Ama Naz elmas çökmüş baya ya hep senin yüzünden .ss@EFE UYSAL @Harunnn60[/USER] @xemrexxx @-potterhead- @Cengo @Billy Kane
@aserat54 @Yiğitt
1.bölümü bugün izledim
ayyy çok beğendim
mustafanın yanında bıcak atan bir adam vardı ölmesine çok üzüldüm ölmeseydi keşke
dövüş sahnelerini bu dizidede çok beğendim kaçak dizisinde zevk alamıyordum dövüş sahnelerinden ama diriliş ertuğprul ve filinta dizilerinde çok heyecanlanıyorum o sahnelerde🙂
özellikle serhat tutumluer harika yakışmış diziye karadayıdan turgut havası sezim tipide benziyor ve konuşması falan gerçekten ilk bölümden çok beğendim 🙂🙂🙂
reaksiyonun boşluğunu ertuğrulla doldurmuştum kaçağın boşluğuunuda filintayla doldurucam
ab gurubunda 3 ortalama reyting alıyor 2-3 sezon trt kanalına yeter diğer bölümleride izlicem salıya kadar yeni bölüme yetişicem[/USER]
naz elmazmı ayoll ben onu hiç fark etmedim dizide tanımadımmı acaba hahhaAma Naz elmas çökmüş baya ya hep senin yüzünden .ss
Dün biraz baktim diziye bide baktim naz elmas ne hale gelmiş gül gibi kadin.
Kim bilir ne beddualar ettin kadına .ss
Ayrica abde 4.5 aliyor
Olabilir ayol kadın basrollerden biri dizide dün bi parlağın arkasindan ateş açıyordunaz elmazmı ayoll ben onu hiç fark etmedim dizide tanımadımmı acaba hahha![]()
seninle ortak dizilerimiz çoğalıyor bende 1.bölümünü izledim kaçak haftaya bitiyor filintaya geçiş yapıcam hahah
Çoğalmiyir kız ben takipcisi değilim bunun dünkü bölümde bi nazın parlağa silah actigini gördüm sonra parlağın haritada bişiler yaptığını gördüm bide kadı giyasettini gördümseninle ortak dizilerimiz çoğalıyor bende 1.bölümünü izledim kaçak haftaya bitiyor filintaya geçiş yapıcam hahah![]()
yeni parlağını buldun demek aferin@EFE UYSAL @Harunnn60[/USER] @xemrexxx @-potterhead- @Cengo @Billy Kane
@aserat54 @Yiğitt
1.bölümü bugün izledim
ayyy çok beğendim
mustafanın yanında bıcak atan bir adam vardı ölmesine çok üzüldüm ölmeseydi keşke
dövüş sahnelerini bu dizidede çok beğendim kaçak dizisinde zevk alamıyordum dövüş sahnelerinden ama diriliş ertuğprul ve filinta dizilerinde çok heyecanlanıyorum o sahnelerde🙂
özellikle serhat tutumluer harika yakışmış diziye karadayıdan turgut havası sezim tipide benziyor ve konuşması falan gerçekten ilk bölümden çok beğendim 🙂🙂🙂
reaksiyonun boşluğunu ertuğrulla doldurmuştum kaçağın boşluğuunuda filintayla doldurucam
ab gurubunda 3 ortalama reyting alıyor 2-3 sezon trt kanalına yeter diğer bölümleride izlicem salıya kadar yeni bölüme yetişicem[/USER]
kaçağın yokluğunda bununla doldurucam cnm ilk bölümü izledim diğer bölümleride haftaya kadar izlerimyeni parlağını buldun demek aferin![]()
başrolde parlak var demiyor dakaçağın yokluğunda bununla doldurucam cnm ilk bölümü izledim diğer bölümleride haftaya kadar izlerim![]()
İzlemedim dizi çok yavaş ilerliyor netten bakcam yarın
Süper bölümdü,son sahnesi çok heyecanlıydı.Boris'i öldümeye çalıştılar,yaralandı.İzlemedim dizi çok yavaş ilerliyor netten bakcam yarın![]()
bakamadım babam maç izliyordu şimdi kaçağın finaline bakıyorum filintaya netten bakıcam yarın 🙂🙂🙂