TRT 1 Filinta - Dizi Yorumları

@EFE UYSAL @Harunnn60[/USER] @xemrexxx @-potterhead- @Cengo @Billy Kane
@aserat54 @Yiğitt

1.bölümü bugün izledim
ayyy çok beğendim :Z:Z:Z:Z
mustafanın yanında bıcak atan bir adam vardı ölmesine çok üzüldüm ölmeseydi keşke:T
dövüş sahnelerini bu dizidede çok beğendim kaçak dizisinde zevk alamıyordum dövüş sahnelerinden ama diriliş ertuğprul ve filinta dizilerinde çok heyecanlanıyorum o sahnelerde🙂
özellikle serhat tutumluer harika yakışmış diziye karadayıdan turgut havası sezim tipide benziyor ve konuşması falan gerçekten ilk bölümden çok beğendim 🙂🙂🙂
reaksiyonun boşluğunu ertuğrulla doldurmuştum kaçağın boşluğuunuda filintayla doldurucam
ab gurubunda 3 ortalama reyting alıyor 2-3 sezon trt kanalına yeter diğer bölümleride izlicem salıya kadar yeni bölüme yetişicem :love1::love1::love1:[/USER]

@aserat54 @Yiğitt

1.bölümü bugün izledim
mustafanın yanında bıcak atan bir adam vardı ölmesine çok üzüldüm ölmeseydi keşke:T
dövüş sahnelerini bu dizidede çok beğendim kaçak dizisinde zevk alamıyordum dövüş sahnelerinden ama diriliş ertuğprul ve filinta dizilerinde çok heyecanlanıyorum o sahnelerde🙂
özellikle serhat tutumluer harika yakışmış diziye karadayıdan turgut havası sezim tipide benziyor ve konuşması falan gerçekten ilk bölümden çok beğendim 🙂🙂🙂
reaksiyonun boşluğunu ertuğrulla doldurmuştum kaçağın boşluğuunuda filintayla doldurucam
ab gurubunda 3 ortalama reyting alıyor 2-3 sezon trt kanalına yeter diğer bölümleride izlicem salıya kadar yeni bölüme yetişicem :love1::love1::love1:[/USER]
Ama Naz elmas çökmüş baya ya hep senin yüzünden .ss

Dün biraz baktim diziye bide baktim naz elmas ne hale gelmiş gül gibi kadin.
Kim bilir ne beddualar ettin kadına .ss
Ayrica abde 4.5 aliyor

Ama Naz elmas çökmüş baya ya hep senin yüzünden .ss

Dün biraz baktim diziye bide baktim naz elmas ne hale gelmiş gül gibi kadin.
Kim bilir ne beddualar ettin kadına .ss
Ayrica abde 4.5 aliyor
naz elmazmı ayoll ben onu hiç fark etmedim dizide tanımadımmı acaba hahha :F:F:F

naz elmazmı ayoll ben onu hiç fark etmedim dizide tanımadımmı acaba hahha :F:F:F
Olabilir ayol kadın basrollerden biri dizide dün bi parlağın arkasindan ateş açıyordu :F
Bnde ilk taniyamadim Nazi baya degismis ya :( :(
Ne beddualar ettin kiza .ss

Bu arade dediğim gibi dizi bitmez merak etme racon gibi bi dizi saliya gelmedigi surece çünkü aboş ve abc1 de 4 ün ustunde aliyor :)

seninle ortak dizilerimiz çoğalıyor bende 1.bölümünü izledim kaçak haftaya bitiyor filintaya geçiş yapıcam hahah :F:F:F
Çoğalmiyir kız ben takipcisi değilim bunun dünkü bölümde bi nazın parlağa silah actigini gördüm sonra parlağın haritada bişiler yaptığını gördüm bide kadı giyasettini gördüm :)
Ama o asıl başrolleri goremedim :A

@aserat54 @Yiğitt

1.bölümü bugün izledim
yeni parlağını buldun demek aferin :F