ben en son öldüğü bölümü izlemişim o zaman. o deniz kenarında uçurumda vurulmuştu orda mı öldü yoksa kurtuldu mu ordan ?ölmüş, yeni dizisi var hatta. eski senaristlerin dizisine girmiş.
ben en son öldüğü bölümü izlemişim o zaman. o deniz kenarında uçurumda vurulmuştu orda mı öldü yoksa kurtuldu mu ordan ?ölmüş, yeni dizisi var hatta. eski senaristlerin dizisine girmiş.
Cesedine ulaşılmadı denip yaşama ihtimali üzerinde durdular sonra adam sözleşme uzatmayınca olayı orda kapattılar. Eski senarist adamı ikna etti büyük ihtimal oda uzatmamıştır yinede onsuz müthiş ilerletiyolar.ben en son öldüğü bölümü izlemişim o zaman. o deniz kenarında uçurumda vurulmuştu orda mı öldü yoksa kurtuldu mu ordan ?
geri dönme ihtimali var mı ?Cesedine ulaşılmadı denip yaşama ihtimali üzerinde durdular sonra adam sözleşme uzatmayınca olayı orda kapattılar. Eski senarist adamı ikna etti büyük ihtimal oda uzatmamıştır yinede onsuz müthiş ilerletiyolar.
Yeni dizisi tutmazsa açık kapı bıraktılar dönebilir.geri dönme ihtimali var mı ?
Etiketimiz hesabısorulacak!Yeni dizisi tutmazsa açık kapı bıraktılar dönebilir.
Etikettende anlaşılıyor padişahın öleceği.Etiketimiz hesabısorulacak!
Bekledim gibi oldu Sehzade olayi simdi onemliEtikettende anlaşılıyor padişahın öleceği.
Filinta'nın intikamını izleriz bundan sonra. Bu arada teşkilat dağılmamış sevindim buna.Bekledim gibi oldu Sehzade olayi simdi onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?