olm hiç beklemiyodum ölümünü ama intikamı alıncaktı koskaca gıyaseddini öldürdü ama bu bölüm ve aniden olmasını beklemiyodum. şehzade mehmet'in ölmesine sevindim ama.Tm knk kızma biran finale gidiyor diye düşündümPadrede kolay öldü
olm hiç beklemiyodum ölümünü ama intikamı alıncaktı koskaca gıyaseddini öldürdü ama bu bölüm ve aniden olmasını beklemiyodum. şehzade mehmet'in ölmesine sevindim ama.Tm knk kızma biran finale gidiyor diye düşündümPadrede kolay öldü
At fava bekle Filinta erken finalolm hiç beklemiyodum ölümünü ama intikamı alıncaktı koskaca gıyaseddini öldürdü ama bu bölüm ve aniden olmasını beklemiyodum. şehzade mehmet'in ölmesine sevindim ama.hakan kurtaş'ı hiç beğenmiyorum.
At fava bekle Filinta erken finalolm hiç beklemiyodum ölümünü ama intikamı alıncaktı koskaca gıyaseddini öldürdü ama bu bölüm ve aniden olmasını beklemiyodum. şehzade mehmet'in ölmesine sevindim ama.hakan kurtaş'ı hiç beğenmiyorum.
o biraz zor ben 3. sezonu bile bekliyorum.At fava bekle Filinta erken final
At fava bekle Filinta erken final
Aynen Mustafa biran önce kurtulmalıda padişahı kim kurtaracakolm hiç beklemiyodum ölümünü ama intikamı alıncaktı koskaca gıyaseddini öldürdü ama bu bölüm ve aniden olmasını beklemiyodum. şehzade mehmet'in ölmesine sevindim ama.hakan kurtaş'ı hiç beğenmiyorum.
farkımız tarzımız gerçek bir senaryo işliyoruz ölümler olacak tabi.Aynen Mustafa biran önce kurtulmalıda padişahı kim kurtaracakHer bölümde biri ölüyor yeter
Konuları baya hızlandırmışlar karakterler de erken mefta olunca final yapma olasılığı yükseko biraz zor ben 3. sezonu bile bekliyorum.
yeni karakterler gelir miloş yeni üyeler alıcam demişti geçen bölüm. ve senaryomuz çok derin bu kadroyla bile sezon sonunu götürürüz.Konuları baya hızlandırmışlar karakterler de erken mefta olunca final yapma olasılığı yüksek
Bende işte çok küfür ettim gücüme gitti çok yenilmesi reklamda vermiyorlar.farkımız tarzımız gerçek bir senaryo işliyoruz ölümler olacak tabi.yalnız mustafa'nın vuruluşunda fena oldum. ilk defa yenik düştü bir tuhaf hissettim.
bu bölüme reklam verseydiler küfr ederdim tırnaklarımla koltuğu kazıdım resmen aksiyonun dinmediği tek dizi.Bende işte çok küfür ettim gücüme gitti çok yenilmesi reklamda vermiyorlar.
3 bölümde olacaklar bir bölümde oldubu bölüme reklam verseydiler küfr ederdim tırnaklarımla koltuğu kazıdım resmen aksiyonun dinmediği tek dizi.diriliş miriliş hikaye tek gerçek filinta.
Baya aksiyona doyurdular bizibu bölüme reklam verseydiler küfr ederdim tırnaklarımla koltuğu kazıdım resmen aksiyonun dinmediği tek dizi.diriliş miriliş hikaye tek gerçek filinta.
3 bölümde olacaklar bir bölümde olduDizi çok hızlandı2. fragmanda herşey belli olur.
son 3 bölüm çıta yükseldi üstelik üstüne koya koya ilerledi. bu çok zor bişey. bu bölümü ayrı tutuyorum hiç bir bölümle kıyas edilemez zaten. haftaya bunun üstüne çıkmazlar heralde?Baya aksiyona doyurdular bizi
En son bu kadar gaza geldiğinde Tky izliyordukson 3 bölüm çıta yükseldi üstelik üstüne koya koya ilerledi. bu çok zor bişey. bu bölümü ayrı tutuyorum hiç bir bölümle kıyas edilemez zaten. haftaya bunun üstüne çıkmazlar heralde?
Çıkamazlar da çok heyecan yaptım Mustafa nepcacak neler olacak diye bölüm yüklensin birdaha izlicemson 3 bölüm çıta yükseldi üstelik üstüne koya koya ilerledi. bu çok zor bişey. bu bölümü ayrı tutuyorum hiç bir bölümle kıyas edilemez zaten. haftaya bunun üstüne çıkmazlar heralde?
off o ayrı bi aksiyondu.En son bu kadar gaza geldiğinde Tky izliyorduk
Maalesef hemen yüklemiyolar.Çıkamazlar da çok heyecan yaptım Mustafa nepcacak neler olacak diye bölüm yüklensin birdaha izlicem
Dur hatırlatma o efsaneydioff o ayrı bi aksiyondu.düşünsene şu anda onunda yayında olduğunu? diriliş + filinta + tky? üst üste bunları izlerken geberir insan.
kendin hatırlattın melun ya.Dur hatırlatma o efsaneydi
Abdülmecit dönemi yüzde 90beyler bir yoruma göre dizi 2. abdülhamit'in dönemine geçiyormuş. @Maskeli Fedai @EFE UYSAL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?