Benim tahminim var ve bukez kim hangisi onuda doğru bildiğimi düşünüyorum.Teşekkür ederimbeğenmen güzel. Tahminlerin var mı
@xemrexxx konuda Yıldız ablamız var
Benim tahminim var ve bukez kim hangisi onuda doğru bildiğimi düşünüyorum.Teşekkür ederimbeğenmen güzel. Tahminlerin var mı
Herkes hemfikir demekki
Valla artık fire şansın kalmadı gibi ama eğer denk düşürebilirsem iki ismi daha yarıştırırım ama onları yarıştırırsam iki kişiyle daha yarışmam gerekir ve bu da aşırı uzatır gibi süreyi bakalımHerkes hemfikir demekki
Desene yine fikrini iyi savunduğunu düşündüğüm biri kazanacak.
Bakalım nezaman fire verecem
foruma girmemimi bekledin, yazarken online değildinValla artık fire şansın kalmadı gibi ama eğer denk düşürebilirsem iki ismi daha yarıştırırım ama onları yarıştırırsam iki kişiyle daha yarışmam gerekir ve bu da aşırı uzatır gibi süreyi bakalım
Sıkılmadım aslında da insanlar okumaya yanaşmıyor pek onları da bu eziyetten kurtarmış oluruzforuma girmemimi bekledin, yazarken online değildin
sen bilirsin sıkıldıysan uzatma. Ben kendiminkini 1 hafta eksiltmiştim yarışma sonlarında
anladımSıkılmadım aslında da insanlar okumaya yanaşmıyor pek onları da bu eziyetten kurtarmış oluruz
Teşekkür ederim dreamy harika atmış mıydınGakko diyorum. Belki bunda aynı fikre sahip olmamız da etkili olmuş olabilir.
Teşekkür ederim o zaman tiyatroya devamanladımNasıl hissediyorsan öyle yap.
Senin yaptığın her etkinliği ben seve seve okurum
hahaha tiyatro deme banaTeşekkür ederim dreamy harika atmış mıydın
Teşekkür ederim o zaman tiyatroya devam
Sunucu kimin üzerine oynaması gerektiğini biliyor mesela x kişinin üzerine itiraflar gelse benim kadar iyi alamazhahaha tiyatro deme banaSen geceye damga vurmuşsun ama ben geçen hafta 1 itiraftan yine 3 yada 4 e çıktım
program haftalar sonra yine reyting de artış yaşayacak. Fark-ı Deniz
benim reyting söndü dedim geçen ama etkim geçmek bilmiyor
daha çok eti nin reklamını anımsattıDaha iyi anlatılamazdı sinsi deyince akla tamam şimdi buldum
Aynen Zeynepçim onların seviyesine inmeye gerek yokdaha çok eti nin reklamını anımsattı
neyse başkaları gibi sağda solda milleti çekiştirmek bana yakışmaz. Beni alet etme kendine
Denizcim ben yemek yiyeceğim şimdi bide Bizim Hikayenin en son bölümünü izleyeyim.Aynen Zeynepçim onların seviyesine inmeye gerek yok
Tamam izle çok beğeneceksin afiyet olsunDenizcim ben yemek yiyeceğim şimdi bide Bizim Hikayenin en son bölümünü izleyeyim.
Görüşurüz canısı
Aynen gifleri konuya uygun seçmeye uğraşıyorum aslında"Unutmak yıllarını alabilir ama vazgeçmek bir anda olur" burası bence kilit cümleydi. 2 sininde savunmaları başarılı ancak Gakko benim düşüncelerime daha yakın geldi. Bu arada sanırım Elazığlılar için kullanılan birşeydi ve ben Elazığlıları severim. Her neyse konuyu dağıtmadan Gakko diyorum.
Bu arada aralarda kullandığın gifler ve eklemeler oldukça renk katıyor. Tartışmayı biraz daha kısıp onları arttırabilirsin çünkü tartışmacılar bir süre sonra tekrara düşüyor. Ellerine, emeğine sağlık @denizz19
Konuşmaların bazı yerlerini çaktırmadan kesebilirsinAynen gifleri konuya uygun seçmeye uğraşıyorum aslındaTartışmayı kısa tutmaya uğraşıyorum ama çok gevezeler hepsisusmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?