eTV Fikir Cambazı - 4.Bölüm | Yeni Bölüm

Herkes hemfikir demekki

Desene yine fikrini iyi savunduğunu düşündüğüm biri kazanacak.
Bakalım nezaman fire verecem
Valla artık fire şansın kalmadı gibi ama eğer denk düşürebilirsem iki ismi daha yarıştırırım ama onları yarıştırırsam iki kişiyle daha yarışmam gerekir ve bu da aşırı uzatır gibi süreyi bakalım

foruma girmemimi bekledin, yazarken online değildin

sen bilirsin sıkıldıysan uzatma. Ben kendiminkini 1 hafta eksiltmiştim yarışma sonlarında

foruma girmemimi bekledin, yazarken online değildin

sen bilirsin sıkıldıysan uzatma. Ben kendiminkini 1 hafta eksiltmiştim yarışma sonlarında
Sıkılmadım aslında da insanlar okumaya yanaşmıyor pek onları da bu eziyetten kurtarmış oluruz

Gakko diyorum. Belki bunda aynı fikre sahip olmamız da etkili olmuş olabilir.

Teşekkür ederim dreamy harika atmış mıydın

Teşekkür ederim o zaman tiyatroya devam
hahaha tiyatro deme bana
Sen geceye damga vurmuşsun ama ben geçen hafta 1 itiraftan yine 3 yada 4 e çıktım

program haftalar sonra yine reyting de artış yaşayacak. Fark-ı Deniz

benim reyting söndü dedim geçen ama etkim geçmek bilmiyor

Sunucu kimin üzerine oynaması gerektiğini biliyor mesela x kişinin üzerine itiraflar gelse benim kadar iyi alamaz

Daha iyi anlatılamazdı sinsi deyince akla tamam şimdi buldum
daha çok eti nin reklamını anımsattı

neyse başkaları gibi sağda solda milleti çekiştirmek bana yakışmaz. Beni alet etme kendine

"Unutmak yıllarını alabilir ama vazgeçmek bir anda olur" burası bence kilit cümleydi. 2 sininde savunmaları başarılı ancak Gakko benim düşüncelerime daha yakın geldi. Bu arada sanırım Elazığlılar için kullanılan birşeydi ve ben Elazığlıları severim. Her neyse konuyu dağıtmadan Gakko diyorum.
Bu arada aralarda kullandığın gifler ve eklemeler oldukça renk katıyor. Tartışmayı biraz daha kısıp onları arttırabilirsin çünkü tartışmacılar bir süre sonra tekrara düşüyor. Ellerine, emeğine sağlık @denizz19

Aynen gifleri konuya uygun seçmeye uğraşıyorum aslında
Tartışmayı kısa tutmaya uğraşıyorum ama çok gevezeler hepsi
susmuyorlar