Düşünceleri mantıklı gelince Harun çok mu düşünceli yanidüşünceleri daha yakın geldi bana oyüzden @Harunnn60 olabilir dedim bakalım
Düşünceleri mantıklı gelince Harun çok mu düşünceli yanidüşünceleri daha yakın geldi bana oyüzden @Harunnn60 olabilir dedim bakalım
Bu forumda kıskanacağım en son kişi sanırım tek kıskandığım özelliği doktorlukla alakalı işlerle uğraştığı olabilir
Biraz daha beklemen gerekecek.
Başta da etiket yaptım aslında neyse konuya harikamı unutmabiz bilmiyorduk gece olduğunu okuycam etiketini görünce konuyu gördüm
Biz her zaman bekleriz ama verilen sözleri unutmayızBiraz daha beklemen gerekecek.
Başta da etiket yaptım aslında neyse konuya harikamı unutma
Biz her zaman bekleriz ama verilen sözleri unutmayız
Sus kız yolarım senigörmedim ki etiketini yeni gördüm işte forum izin verirse okuycam şimdi yavaş forum ya
Valla ben karar veremedim ikiside mantıklı konuşmuş.@mesmeso61 konuyu okumadan geçme artı olarak konuya Harika atmanı da bekliyorum emeğe saygıKim kazanmalı sence Hakko mu Gakko mu
Sus kız yolarım seni
@mesmeso61 konuyu okumadan geçme artı olarak konuya Harika atmanı da bekliyorum emeğe saygıKim kazanmalı sence Hakko mu Gakko mu
Sus kız yolarım seni
Yine de bir oku kararını ver her üyenin fikri benim için önemli oy Ne kadar çok olursa güvenirlik ve geçerlik o kadar artıyorValla ben karar veremedim ikiside mantıklı konuşmuş.
Sen gül diye yapıyorumKıyıpta bana yolacan mı beni be aşk olsun ya
Yine de bir oku kararını ver her üyenin fikri benim için önemli oy Ne kadar çok olursa güvenirlik ve geçerlik o kadar artıyor
Sen gül diye yapıyorum
Yine de bir oku kararını ver her üyenin fikri benim için önemli oy Ne kadar çok olursa güvenirlik ve geçerlik o kadar artıyor
Sen gül diye yapıyorum
5,5 ay diye düşün hem çok demeyeceksin az diyeceksin banaOyy yerim senii benn gülüyorum valla annem gelir birazdan kızım kafamı yedin der o kadar güldürdün beni sen gidince beni kim güldürecekk az da değil 6 ayy beee
okuyayım hemen unutmadan
Yaptıkya ayoll daha ne diyecezYine de bir oku kararını ver her üyenin fikri benim için önemli oy Ne kadar çok olursa güvenirlik ve geçerlik o kadar artıyor
Sen gül diye yapıyorum
@Çiğdem- oradan odun gibi dikilip bakacağına birkaç yorum yap
Bilmem laf sokasım geldi irrite oldum sana yine uzun zaman sonraYaptıkya ayoll daha ne diyecez
5,5 ay diye düşün hem çok demeyeceksin az diyeceksin bana
Kız yok bana az demen lazım yani çabucak geçer gider manasındaaz dermiyim benn 5,5 ay azmıı ben bonişimsiz ne yaparımm bee 5,5 ayy
bende oyları hesaplıyordumBilmem laf sokasım geldi irrite oldum sana yine uzun zaman sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?