eTV Fikir Cambazı - 4.Bölüm | Yeni Bölüm

Konuşmaların bazı yerlerini çaktırmadan kesebilirsin
Zaten her yazıya farklı bir renk ayarı yapmak bile yeteri kadar yoruyor bir de kesmeyle uğraşırsam çok uğraşırım
Bu arada iki yarışmacı da kelimelerin birçoğunu yanlış yazmıştı hepsini düzenledim bu hafta bayağı zordu

Sen bilirsin tabi benimki sadece yılanca bir öneriydi.
Bu arada sen gidince program devam edecek mi ?

Tamam izle çok beğeneceksin afiyet olsun

@MasacRE- her yarışmaya destek gösteriyorsun ama bana hiç göstermedin alacağın olsun
bölüm harika başladı

oh Fikri iyi yere kapak attı, ekmek elden su gölden

şu youtube ikide bir reklam koymasa olmaz, hele bide 18 saniye yapılıp izlemek zorunda bırakmalari ayrı işkence 😡

bölüm harika başladı

oh Fikri iyi yere kapak attı, ekmek elden su gölden

şu youtube ikide bir reklam koymasa olmaz, hele bide 18 saniye yapılıp izlemek zorunda bırakmalari ayrı işkence 😡
Kanal bile reklam vermiyor
neyse sonuçları açıklayayım bari

Bu hafta da elimden gelen çabayı göstererek bir sürü oy toplamaya çalıştım ve toplamda yarışmacıların bir tanesinin de oy kullandığı hesaba katarak 13 kişiden oy almayı başardık.

Hakko karakterine hayat veren @Çiğdem- in aldığı oy sayısı sadece 1 oluyor onu da kendi kendine verdi saf kız

Gakko karakterine hayat veren @mesmeso61 ise toplamda 12 oy aldı ve ona oy verenler ise @S.G.A.T. @ozgur2113 @vadikızı @Aserat @MEnes @Dosi @Sherlock @Yakamoz-Asi @turkuazz @batuhankaralar @dreamy ve @Thequeer

Oy kullanmayan @Tolstoyevski @FaJi @Doğu @XanTier @xemrexxx @MasacRE- sizlere de teessüf ediyorum bari şimdi konuya harika atıp bir yorum yaparak destek olun

tebrikler @mesmeso61

Tebrikler.
@mesmeso61

Sen de iyi yarıştın ama.
@Çiğdem-

Tebrik ederim cevapların güzeldi
@Çiğdem- kız cadı senin cevaplarında güzeldi
Odak noktası "konuşma" olan bir şeyde @Çiğdem- mi yendim ben?
Tebrikler.
@mesmeso61

Sen de iyi yarıştın ama.
@Çiğdem-
aynı sonuca varan şeylerde zor birşeyi savundam kendi performansımdan bende memnunum mesmesoda iyi yarıştı zor bir konuyu iyi hallettik