'Fidan' Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

atv'de olmaz.Adamalar kaç senedir iş yapmıyorlar 😕 Yapsalardi X factor'u atv alırdı(kesin) paket servis gibi kanal D'ye satmiş.Neyse Fİdan heralde AFK gibi bir dizi olur?
Bu dizi engelli bir kızın tacize uğramasından sonraki hayatını anlatan bir dizi. Ferihayla uzaktan yakından alakası yok.:GDG:

merakla bekliyorum öykü karayel çok genç bir isim başarılı olursa önü açık :D
kanalı fox ya da atv olur bence dizinin senaryosu bu iki kanala göre :)
Atv ile Medyapım Adını Feriha Koydum'dan dolayı davalık oldular. Bir daha kolay kolay çalışaklarını sanmıyorum bu ikilinin. :)

Bu dizi engelli bir kızın tacize uğramasından sonraki hayatını anlatan bir dizi. Ferihayla uzaktan yakından alakası yok.:GDG:

Atv ile Medyapım Adını Feriha Koydum'dan dolayı davalık oldular. Bir daha kolay kolay çalışaklarını sanmıyorum bu ikilinin. :)
konusunu bilmiyordum:X
atv ile afk ne alaka:X Medyapım afk demıyorduki:X

konusunu bilmiyordum:X
atv ile afk ne alaka:X Medyapım afk demıyorduki:X
Adını Feriha Koydum ilk olarak atv'de ekrana gelecekti "Artık Büyüdüm" adıyla. Hatta Karadağlar'da "Kapı Kulları" adıyla atv'de ekrana gelecekti ancak atv ile maddi ve manevi olarak anlaşma sağlayamadılar. O yüzden bu iki dizide son anda Show TV'ye verilmişti. Atv'nin olmayacak olması bu yüzden. Hala da araları bozuk diye biliyorum ben. :)