'Fidan' Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği "Fidan" dizisinin Kanal D'de ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak iddialı dizinin Kanal D'de başlama olasılığının çok çok az olduğu ortaya çıktı.

Medyapım yetkililerinden alınan bilgiye göre dizinin gelecek sezon Show TV'de başlama olasılığı çok çok yüksek. Show TV bu sezon Aşk Emek İster, Salih Kuşu, Her Şey Yolunda Merkez, Yaparım Bilirsin, Ben Burdan Atlarım ve Benzemez Kimse Sana gibi maliyeti düşük yarışma ve dizileri başlatarak yeni sezona "Feyruz" ve "Fidan" gibi iddialı projelerle başlamak istediği bilgileri öğrenildi.

Başrol için Öykü Karayel ile görüşen yapım şirketi önümüzdeki günlerde dizinin kanalı ile ilgili resmi açıklamalarda bulunacağı öğrenildi.

645uaCl5i2cVSfKsaVDGhStR.jpg

Show TV'de olmaz bence şu an kanalda yaşananlardan dolayı. atv de olabilir bence :)

Medyapım ve Atv davalık oldu bildiğim kadarıyla...

Bu dizi Show TV'nin satış işlemlerinin gerçekleşmesi dahilinde Fox'ta yayın hayatına başlayacaktır. İçimde öyle bir his var. Karagül gibide çok konuşulacak bir konuya sahip bir dizi bu ve tutma olasılığı çok yüksek kanımca. :)

Öykü Karayel'in tek başına başrol kaldırabilecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Kanal da çok önemli, Show Tv olmamalı. :)

Show TV'de olmaz diyenler neden anlamadım gavur kanalı mı bu kanal?

Show TV'de olmaz diyenler neden anlamadım gavur kanalı mı bu kanal?

Öyle demek istememişlerdir, ama yine de dalga geçilecek bir konu değil dediğin gibi Mert.

Ben şahsen çok isterim bu dizinin Show TV'de yayınlanmasını ama bir kanal, yapım şirkete çok para vermeli ki bir dizi prodüksyonu bir araya gelsin.. Ve bu işler hiç kolay değil Mert, ben sana söylüyorum bu sektörde yer alaran birisi olarak..

Öyle demek istememişlerdir, ama yine de dalga geçilecek bir konu değil dediğin gibi Mert.

Ben şahsen çok isterim bu dizinin Show TV'de yayınlanmasını ama bir kanal, yapım şirkete çok para vermeli ki bir dizi prodüksyonu bir araya gelsin.. Ve bu işler hiç kolay değil Mert, ben sana söylüyorum bu sektörde yer alaran birisi olarak..

Sorunlar oldugu icin :)
Zaten gelecek sezon için diyor bu sezon zaten bende istemem. İyi bir alıcı çıkarsa inşallah çıkar seneye böyle projeler olmalı. Furkan sen ne alandasın?

atv'de olmaz.Adamalar kaç senedir iş yapmıyorlar 😕 Yapsalardi X factor'u atv alırdı(kesin) paket servis gibi kanal D'ye satmiş.Neyse Fİdan heralde AFK gibi bir dizi olur?

merakla bekliyorum öykü karayel çok genç bir isim başarılı olursa önü açık :D
kanalı fox ya da atv olur bence dizinin senaryosu bu iki kanala göre :)