Muhteşem oyuncularından sevdiğim Halit bey dışında öyle yoktu işte İçerde sayesinde Arası sevmiştimMehmet Günsur'u sevmiyor muydun sen
Muhteşem oyuncularından sevdiğim Halit bey dışında öyle yoktu işte İçerde sayesinde Arası sevmiştimMehmet Günsur'u sevmiyor muydun sen
Ben yanlış hatırlamışım demek kiMuhteşem oyuncularından sevdiğim Halit bey dışında öyle yoktu işte İçerde sayesinde Arası sevmiştim
Kesin @xemrexxx çıplak bir fotosunu paylaşıp beni etiket etmiştir ordan yanlıs anlamıssındırBen yanlış hatırlamışım demek ki
Olabilir doğru bir noktaya parmak bastınKesin @xemrexxx çıplak bir fotosunu paylaşıp beni etiket etmiştir ordan yanlıs anlamıssındır
Olabilir doğru bir noktaya parmak bastın
Parmaklarinizi kirmali sizinKesin @xemrexxx çıplak bir fotosunu paylaşıp beni etiket etmiştir ordan yanlıs anlamıssındır
Hoşt yine başlama melunluğaParmaklarinizi kirmali sizin
Hoşt yine başlama melunluğa
Sanırım bu haftayıda atlattıkParmaklarinizi kirmali sizin
Aynen kurtulduk yine bu hafta onun için kötü oldu hemSanırım bu haftayıda atlattık
Ama salıya girdik bile hemen Cuma geliyorAynen kurtulduk yine bu hafta onun için kötü oldu hem
Zaman çabuk geçiyor yapıcak bir şey yokAma salıya girdik bile hemen Cuma geliyor