Bully Forumda 12. Yılında ve 80.000’ler Kulübünde! 🥳🎉

Biliyorum üşengeçliğini senin tebrik edip hediye vermen falan büyük olay yani farkındayım :A

Dizi çok sürükleyici, bölüm süreleri de 40 dk, mis gibi akıyor :A

Çok teşekkür ederim ve harika bir şarkı seçimi :Z
------

Kendini eskisi gibi mi hissetmek istiyorsun yani, co-adminlik sıkmış o zaman? :A

Saat tam 22:00’da gelerek harika bir iş yaptın :A
------

Aman ben almayayım izlemek keyifli ama içinde olmak değil :A
Rica ederim, ne demek eskisi gibi çok aktif de olmadığım için yerli dizilerden müziklerden ne sevip sevmediğini bilmiyorum

Usengeclik mevzusu şöyle ben hem çok eriniyom hem de ben ders çalıştığım için bu tarz yerlerde çok vakit kaybetmek istemiyorum o yüzden bazen girip mesajlara girip yazmadan baktığım olabiliyor

Dizi çok çok iyi belki seneye bir daha izlerim :d

Fox River istemezsen hafıza sarayına girelim o daha iyi :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Biliyorum üşengeçliğini senin tebrik edip hediye vermen falan büyük olay yani farkındayım :A

Dizi çok sürükleyici, bölüm süreleri de 40 dk, mis gibi akıyor :A

Çok teşekkür ederim ve harika bir şarkı seçimi :Z
------

Kendini eskisi gibi mi hissetmek istiyorsun yani, co-adminlik sıkmış o zaman? :A

Saat tam 22:00’da gelerek harika bir iş yaptın :A
------

Aman ben almayayım izlemek keyifli ama içinde olmak değil :A
Üstüme bir ciddiyet çökmüştü. Daha hazır hissetmiyorum gibi bunu :A

• Güldürdün
Rica ederim, ne demek eskisi gibi çok aktif de olmadığım için yerli dizilerden müziklerden ne sevip sevmediğini bilmiyorum

Usengeclik mevzusu şöyle ben hem çok eriniyom hem de ben ders çalıştığım için bu tarz yerlerde çok vakit kaybetmek istemiyorum o yüzden bazen girip mesajlara girip yazmadan baktığım olabiliyor

Dizi çok çok iyi belki seneye bir daha izlerim :d

Fox River istemezsen hafıza sarayına girelim o daha iyi :A
Valla tam isabet bir seçim yaptın :A

Haklısın ders çalışıyorsan forum en büyük düşmanın. Zaten çok aktif değilsin sen onu ayarlıyorsundur. Başarılar dilerim sana

Böyle efsane dizileri unuttuktan sonra yeniden izlemek gerek zaten :A

Hafıza sarayı bana uyar işte :A
------

Üstüme bir ciddiyet çökmüştü. Daha hazır hissetmiyorum gibi bunu :A
O avatar ciddiyet mi getirdi diyorsun sana yani? :A

Kimse en başta hazır hissetmez zaten. Zamanla uyum sağlar ve alışırsın. Harika bir co-admin olacağına hiç şüphem yok :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: EmreCan and Dosi
Valla tam isabet bir seçim yaptın :A

Haklısın ders çalışıyorsan forum en büyük düşmanın. Zaten çok aktif değilsin sen onu ayarlıyorsundur. Başarılar dilerim sana

Böyle efsane dizileri unuttuktan sonra yeniden izlemek gerek zaten :A

Hafıza sarayı bana uyar işte :A
------

O avatar ciddiyet mi getirdi diyorsun sana yani? :A

Kimse en başta hazır hissetmez zaten. Zamanla uyum sağlar ve alışırsın. Harika bir co-admin olacağına hiç şüphem yok :A
Vayy beğeneceğini tahmin etmiştim:d

Allah razı olsun
Ben ayarlamazsam çok gevsiyorum bir de böyle yerler insta felan çok zaman aldığı hem de bayağı dopamin salgiladigi icin boş vaktimde aksamlari girmeye çalışıyorum o şekilde dengeliyoruz

Ben vaktim olsa şimdi bir daha izlerdim
Çok sevdiğim dizi film oldu mu gözüm başkasını görmüyor bu huyum çok kötü :A Hep onların yerini tutanlari arıyorum da bulamıyorum :d

Bu arada karşında sherlockun emmioglu bulunmakta :A

• Güldürdün
Vayy beğeneceğini tahmin etmiştim:d

Allah razı olsun
Ben ayarlamazsam çok gevsiyorum bir de böyle yerler insta felan çok zaman aldığı hem de bayağı dopamin salgiladigi icin boş vaktimde aksamlari girmeye çalışıyorum o şekilde dengeliyoruz

Ben vaktim olsa şimdi bir daha izlerdim
Çok sevdiğim dizi film oldu mu gözüm başkasını görmüyor bu huyum çok kötü :A Hep onların yerini tutanlari arıyorum da bulamıyorum :d

Bu arada karşında sherlockun emmioglu bulunmakta :A
Sherlock da çok iyi diziydi onu bir daha izlemek lazım işte :A

Benedict, Sherlock'un devamını çekmemek için her şeyi yaptı maşallah :D En son Eric diye bir dizi yaptı, çok beğenmedim.

• Güldürdün
Reactions: EmreCan