Zey TV FF VMYM 2021 Finali - Zey TV 🍒 ⏱ 10 Fidan Bağışı Yapıldı 🌱

Bu Sezon Var Mısın Yok Musun Yarışmasına Puanınız Nedir?

• 5 ( çok iyi )

• 4 (güzel )

• 3 (fena değil)

• 2 (eh işte)

• 1 ( kötü)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Benden daha lüks yaşıyorsun :A internet hızımız bile aynı nerdeyse :A
Bütçeyi yönetmekle ilgili o, ben ayda 600 lira devletten kredi alıyorum ve geri ödeyeceğim sonuçta ama ödeyene dek bu parayı değerlendiriyorum 600 lira nedir ki :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Yalnız hepimiz @Tolstoyevski değiliz :A
Kira derdin olmayınca yemek su, ekmek elden su gölden olunca iyi para :A
Nasıl iyi para ben sonuçta bekar ve öğrenci adamım, 600 lira dediğiniz nedir ki :bilmem: :A Sigara ve alkolüm gece hayatım olmadığı için bütçe kalıyor onu da internete, teknolojiye Netflix’e filan ayırdığım oluyor ek kalanları haliyle lüks yaşıyoruz gözüküyor halbuki tam aksine sefalet içinde bütçe yönetimiyle kaliteli iş çıkarıyoruz ortaya :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Dosi
Pahalı değil diyorum :A aynıyız teknoloji olarak :A
------

Dur daha başlamadım :A yıllarca evde durduk para suyunu çekti :A
Tr için bilet vs birikim yapacağım. En az 20 bin sırf yol masrafı olacak :A
Aynıysak nasıl oluyor da sen 1 ayda neredeyse 1.5 tane Galaxy S21 alırken ben 3 ayda sadece 1 tane alabiliyorum? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Gerekli24
Nasıl iyi para ben sonuçta bekar ve öğrenci adamım, 600 lira dediğiniz nedir ki :bilmem: :A Sigara ve alkolüm gece hayatım olmadığı için bütçe kalıyor onu da internete, teknolojiye Netflix’e filan ayırdığım oluyor ek kalanları haliyle lüks yaşıyoruz gözüküyor halbuki tam aksine sefalet içinde bütçe yönetimiyle kaliteli iş çıkarıyoruz ortaya :A
Bende makyaj, sürkekli çanta ayakkabı giysi almayan biriyim :A
Neyse aman yine aynı mevzuatlar olmasın. Bu arada ilk maaşımı anca Kasım sonu alırım :A bir ay sonra veriyorlar. Bir süre daha zorlanacağım :A dayım sağolsun :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bende makyaj, sürkekli çanta ayakkabı giysi almayan biriyim :A
Neyse aman yine aynı mevzuatlar olmasın. Bu arada ilk maaşımı anca Kasım sonu alırım :A bir ay sonra veriyorlar. Bir süre daha zorlanacağım :A dayım sağolsun :A
Olsun toplu vermeleri daha iyi olur bolca para geçer eline işte :A İlk maaşında altın almayı unutma şans getirir bir kısmına altın al yani :A

• Güldürdün
Aynıysak nasıl oluyor da sen 1 ayda neredeyse 1.5 tane Galaxy S21 alırken ben 3 ayda sadece 1 tane alabiliyorum? :A
1 ayda nasıl alayım. Ev kiram okadar, internet elektrik mutfak masrafı, abone olmak zorunda olduğumuz kurumlar vs elde birşey kalmıyor :bilmem: araba vergisi, park, yol parası vs vs

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
1 ayda nasıl alayım. Ev kiram okadar, internet elektrik mutfak masrafı, abone olmak sounda olduğumuz kurumlar vs elde birşey kalmıyor :bilmem: araba vergisi, park, yol parası vs vs
Sonuç olarak bize kanıtlamaya çalıştığın şey, “Türkiye’nin ekonomisi İsveç ekonomisinden daha iyi Ya da eşit” düşüncesi mi :bilmem: :A

• Güldürdün
Sonuç olarak bize kanıtlamaya çalıştığın şey, “Türkiye’nin ekonomisi İsveç ekonomisinden daha iyi Ya da eşit” düşüncesi mi :bilmem: :A
Yok demek istediğim siz ağlayıp duruyorsunuz ama bizden daha lüks yaşıyorsunuz. Biz yılda belki 2 veya 3 kere dışarda yeriz, peki siz?
Biz çamaşır yıkamak için dışarı çıkıp halederiz peki siz? Biz halılarımızı kendimiz yıkarız ama siz yıkamacıya verirsiniz. Biz normal telefon alırız ama siz illla iPhone. Bizde bulaşık makinesi bile sizin ordaki kadar yaygın değil.
Bunlar sadece kısa örnekler

1 ayda nasıl alayım. Ev kiram okadar, internet elektrik mutfak masrafı, abone olmak zorunda olduğumuz kurumlar vs elde birşey kalmıyor :bilmem: araba vergisi, park, yol parası vs vs
O dediğin her şeyi ödemeyi bıraktığını ve o bir ayda sadece Galaxy S21 aldığın düşün. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi