Buna harbiden şaşırdım işte.. @Gerekli24 hiç dışarı çıkmadın mı sen..Yok artık yok artııııık
Hem de en önden izleyeceksin.. @Gerekli24@Gerekli24 gel seni milli takımımızın sıradaki maçına götüreceğiz…
Ulan kızlara hava atarsın okeyde şöyle iyiyim böyle iyiyim diyeBuna harbiden şaşırdım işte.. @Gerekli24 hiç dışarı çıkmadın mı sen..
------
Hem de en önden izleyeceksin.. @Gerekli24
@Sherlock 'ta bilmiyor @Gerekli24@xdragxx hocam okey bilmiyormuş..
Tamamdır Mikasa hanım eline emeğine sağlık bu arada yarın öğleden sonra devam ederiz GS maçına dek biter gibi@Tolstoyevski bugün kutu açma bu kadar yeterli. Yarın devam ederiz
Ooo çok teşekkürler 3000 lira da iyi bir meblağ
Ulan kızlara hava atarsın okeyde şöyle iyiyim böyle iyiyim diye
Kızlar çok sever okeyi ünide
Laaaaa, sayın Gs'li dostum nasıl bilmezsin.. @Sherlock@Sherlock 'ta bilmiyor @Gerekli24
Ben o olduğumuz sitede yeterli puan alıp mesaj yazsın diye onun adına yarıştım @Tolstoyevski
Yok yav biliyor da iyi oynayamıyordu pekLaaaaa, sayın Gs'li dostum nasıl bilmezsin.. @Sherlock
Kalp krizi geçirecektim nerdeyse..Yok yav biliyor da iyi oynayamıyordu pek
Ben bilerek oynamıyordum…Laaaaa, sayın Gs'li dostum nasıl bilmezsin.. @Sherlock
@Gerekli24 gidip yancı olup erkekleri izler..Ulan kızlara hava atarsın okeyde şöyle iyiyim böyle iyiyim diye
Hiç bilmiyordu. Biraz öğrettik idare ettik ama olmadıLaaaaa, sayın Gs'li dostum nasıl bilmezsin.. @Sherlock
Satrançta zekana düşerler değil mi @Tolstoyevski gerçi onda sana hep rezil oluyoruzUlan kızlara hava atarsın okeyde şöyle iyiyim böyle iyiyim diye
Satranç seven kız enteldir...Satrançta zekana düşerler değil mi @Tolstoyevski gerçi onda sana hep rezil oluyoruz
İyi mi yani hocamSatranç seven kız enteldir...
Yani entel kız seviyorsan iyi tabii zevk meselesiİyi mi yani hocam
Çok teşekkürler @Dosi @Tolstoyevski artık bir ara sizde gelin birlikte oynarız. ( ben de pek bilmiyorum oynamasını ama öğretirsiniz😁😁)
Benim 1 küsür senedir var daha bir gün denemedim oynamayıÇok teşekkürler @Dosi @Tolstoyevski artık bir ara sizde gelin birlikte oynarız. ( ben de pek bilmiyorum oynamasını ama öğretirsiniz😁😁)
Bir gün kapışalım amaBenim 1 küsür senedir var daha bir gün denemedim oynamayı