Zey TV FF VMYM 2021 Finali - Zey TV 🍒 ⏱ 10 Fidan Bağışı Yapıldı 🌱

Bu Sezon Var Mısın Yok Musun Yarışmasına Puanınız Nedir?

• 5 ( çok iyi )

• 4 (güzel )

• 3 (fena değil)

• 2 (eh işte)

• 1 ( kötü)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Burda devlet kurumları senin suratına bakmıyor işlemini yaparken. Arkandan sövüyor. O yönden bile İsveç'i tek geçerim. Hatta herhangi bir ülkeyi. Türkiye'de 10 bin lira da alsan ürünler ve yaşam da aynı koşulda zamlandığı için yine yaşayamazsın. Ya da istediğin şekilde ortalama bir hayat süremezsin. Allah aşkına bir şeyi alırken indirimdir, ucuzluktur fiyattır kovalıyoruz. Ne hayali ya

Sanki keyfimden geliyorum sana surat yapıp azarlıyor nerdeyse doktora dert anlatmak bile dert.

Reactions: Maskeli Fedai
Burdaki hasta insanları düşün birde Dosi hanım..Onlar napsın peki dünyanın vergisi veriyorlar ama aldıkları ilaçlar bile kaç kat pahalı.

Reactions: Dosi
Burdaki hasta insanları düşün birde Dosi hanım..Onlar napsın peki dünyanın vergisi veriyorlar ama aldıkları ilaçlar bile kaç kat pahalı.
Çok aşırı hakimim diyemem.
Sağlık olarak biz daha iyiyiz bunu diyorum zaten ama doktorları bana göre tr doktorları kadar iyi değiller. Burada kaç kez insanlar sıkıntısının çaresini tr de buldu. Buranın bekleme süreci kötü. Doktor randevuları çok ileri tarihe erteleniyor

Reactions: Maskeli Fedai
Bizde MHRS randevu sisteminde bazı bölümlere alamıyoruz anneme abartmıyorum dış randevusunu 6 aya aldık nerdeyse o da çene cerrahına git dedi ona da alamıyoruz kendi de çok rahatsız değilim özele gitmem diyor.

@Tolstoyevski sen ve ben içinde yapalım. Diğer isimler gelirse yapar. Gelmezse şansına küsün.
------

Yada vazgeçtim. Biz yapmayalım @Tolstoyevski
Yok yok yapalım ama şöyle olsun, sen de ben de rastgele 5 kutu oluşturalım önce sen tahmin yap sonra ben
Hediyeleri de kafana göre oluştur, beni tanıdığın ölçüde

Yok yok yapalım ama şöyle olsun, sen de ben de rastgele 5 kutu oluşturalım önce sen tahmin yap sonra ben
Hediyeleri de kafana göre oluştur, beni tanıdığın ölçüde
Aslında kalan kutulardan rast gele seçsek. Hakim değiliz sonuçta

Hediyeler aynı bunlar olsun. Dur kalanları sen bana oluştur bende karma yapayım. Seç birini

Reactions: Tolstoyevski
Aslında kalan kutulardan rast gele seçsek. Hakim değiliz sonuçta

Hediyeler aynı bunlar olsun. Dur kalanları sen bana oluştur bende karma yapayım. Seç birini
Benim de hiçbir kutu aklımda değil yemin ederim o yüzden rahatça tahmin edebiliriz
Önce sen söyle sonra ben

Hediye olarak PlayStation 5 çıkıyor, ekrana ekmeği banarak da olsa en azından bir şekilde elde etmiş oldun role-play dahi olsa hayırlı uğurlu olsun
(başkasına lafı sana satalım
@Tolstoyevski

Reactions: Tolstoyevski
Hediye olarak PlayStation 5 çıkıyor, ekrana ekmeği banarak da olsa en azından bir şekilde elde etmiş oldun role-play dahi olsa hayırlı uğurlu olsun
(başkasına lafı sana satalım
@Tolstoyevski

Offf offf şuna bak bembeyaz gelin gibi ışıl ışıl
Bir gün nasip olur umarım evlenmek PS5 ile

Şimdi sırada sana hediye var, iki dk bekle

Reactions: Gerekli24 and Dosi