Bak kimse yok diyordun ben de gelirler demiştim bir sürü öneri geldiAklımda olsun o da
Hangi kutuyu açalım
Bak kimse yok diyordun ben de gelirler demiştim bir sürü öneri geldiAklımda olsun o da
Aklımda Baron vardı ya açalım gitsinBak kimse yok diyordun ben de gelirler demiştim bir sürü öneri geldi
Hangi kutuyu açalım
Son kararım demek zorundasın yarışma kuralı gereğiAklımda Baron vardı ya açalım gitsinbakalım yakacak mı?
Pardon yarışma heyecanı işte 😊son kararım😉Son kararım demek zorundasın yarışma kuralı gereği
Sk mi?
@AteşBöceği bu adamı dinle önerilerinin 10'undan 9'u tutuyorBak hasta hasta sana öneride bulunuyorum @AteşBöceği.
Bazinga onu mu açalım diyorsun aklımda ama yakacak gibiBak hasta hasta sana öneride bulunuyorum @AteşBöceği.
Şanssız olduğunu da göz önünde bulunduralım o zamanben şansızım ondan
ben 9 yada 13 numara diyorum ama şansızım o açıdan kararsızım
ona şüphe yokŞanssız olduğunu da göz önünde bulunduralım o zaman
Dinleyelim o zaman açalım ama bana yakacak gibi geliyor ve ya biz 9 numarayı açalım ya @Mircan Saye de önermişti@AteşBöceği bu adamı dinle önerilerinin 10'undan 9'u tutuyor
Ben sanki cok şanslıyım sen yakıyor musun bu arada kaç açıyorsun genel deona şüphe yok
Evet son kararım
öbür yarışmalarda da yapmıştı hala o tarzını koruyor tartışmasızHamdi pintilik yapıyor mu yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?