Yardım edin ama ben cok acemiyim
Yardım edin ama ben cok acemiyim
Veee yarışmanın biricik tahmincisi geldi. Yani ben.
![]()
Yaa lütfen oturun. Utanıyorum. Teşekkürler efendim. 😃😉😁😁😁😁😆😆
Teşekkürler turkuazmerhaba.yarışmada yarışan @AteşBöceği başarılar diliyoırum 🤗 @xdragxx @Dosi sunumlarınızda kolaylıllar diliyorum 🤗
Benim tahminimin olmadığı gün mü varmış🤔🤔🤔Var mı kutun hakkında bir fikrin bugün![]()
Son kararım korkunun ecele faydası yokmuş
@Gerekli24 genelde yakardı ama bu sefer yakmadı kutusunda sadece 25 TL vardı.Son kararım korkunun ecele faydası yokmuş![]()
İşte kim yakıyor kim yakmıyor bir fikrim yok@Gerekli24 genelde yakardı ama bu sefer yakmadı kutusunda sadece 25 TL vardı.
Yeni kutuyla devam edelim güzel başladık![]()
Onun bir önemi yok bu yarışmanın sağı solu belli olmazŞimdi Kavak yelleri sırası mıydı @Gerekli24
------
İşte kim yakıyor kim yakmıyor bir fikrim yokşimdide @Cervantes onla devam edelim
![]()
24 senin kutun mu oluyor
0 2 dakika gelir 1 saat gider@EmreCan görünüler de hoşgeldin![]()
Tamamdır etiketlerimBen kırmızı hissediyorum ama büyük değil bence sarıya yakın. @AteşBöceği 🤗
Kutu önerilerimde 9 ve 17 😄😁😁😆 ( 9 ve 17 açıldığında beni de etiketler misin? @xdragxx )
Evet son kararım
Tamam aklımda olsun: ABen kırmızı hissediyorum ama büyük değil bence sarıya yakın. @AteşBöceği 🤗
Kutu önerilerimde 9 ve 17 😄😁😁😆 ( 9 ve 17 açıldığında beni de etiketler misin? @xdragxx )
Fena değil üzmez 25.000 TL vardı.Evet son kararım![]()
İyi başladın ama fena değilBindik bir akamete gidiyoruz kıyamete![]()
Bundan iyisi şamda kayısıFena değil üzmez 25.000 TL vardı.
İlk teklife son 6 kutuArkadaşlar bugün biraz hızlı gidebiliriz @AteşBöceği'nin malum 2 çocuğu var o kadar oyalanmak olmaz
![]()
Nazara gelmeyelim de ben çabuk göze gelirimİyi başladın ama fena değil![]()