Evet desteklerinizi esirgemeyin benden cok heyecanlandım ya bildiğim herşeyi unutabilirim
özellikle @Cervantes senden destek bekliyorum☺
Benden beklenmior musunuz ablacmEvet desteklerinizi esirgemeyin benden cok heyecanlandım ya bildiğim herşeyi unutabilirimözellikle @Cervantes senden destek bekliyorum☺
Evet evet sen de destek ol gerçi tahminlerin ne yönde pek bilmiyorum ama yakma beni bakem ablasıErkenden yerimi aldım![]()
![]()
![]()
------
Benden beklenmior musunuz ablacm![]()
@Cervantes bu erkenden yerimi aldım dediyse yarışma sırasında kaybolacaktırErkenden yerimi aldım![]()
![]()
![]()
![]()
İşim olmazsa burada olurum@Cervantes bu erkenden yerimi aldım dediyse yarışma sırasında kaybolacaktır![]()
![]()
@AteşBöceği 24'e dikkat et çok can yakıyor diyorlar![]()
24 .kutu öyle mi@Cervantes bu erkenden yerimi aldım dediyse yarışma sırasında kaybolacaktır![]()
@AteşBöceği 24'e dikkat et çok can yakıyor diyorlar![]()
Başlayalım kimseler yok galiba ya@AteşBöceği ben müsaitim sen de müsait olunca başlarız![]()
Onlar sonradan gelir konuya başlayalım daBaşlayalım kimseler yok galiba ya![]()
ama @Cervantes yok mu ya ben onu da isterim😁Onlar sonradan gelir konuya başlayalım da@EmreCan Beni çağır demişti
O zaman başlayalım biz yavaştan
Öncelikle kimdir AteşBöceği kısaca kendimizi tanıtalım sonra da yarışa başlarız![]()
Başlayalım kimseler yok galiba ya![]()
En son sabah girmiş maalesef gelir belki ilerleyen vakitlerdeama @Cervantes yok mu ya ben onu da isterim😁
Ateşböceği evli iki çocuk annesi lise mezunu kendi halinde bir ev hanımı![]()
Evet cok güzel soru ya ben şimdi kimin kutısuyla başlayacağım acabaEn son sabah girmiş maalesef gelir belki ilerleyen vakitlerde
O zaman ilk kutuyla başlayalım. İlk sayfada kutu numaraları ve sahiplerinin adı yazıyor oradan seçebilirsiniz![]()
Hangi kutuyu kendine yakın hissediyorsanEvet cok güzel soru ya ben şimdi kimin kutısuyla başlayacağım acaba![]()
İyi iyi![]()
Ben buradayım ama bu iyi mi kötü mü bilmiyorum![]()
![]()
Var mı kutun hakkında bir fikrin bugün
Gerekli geçiyor içimden nedense yaHangi kutuyu kendine yakın hissediyorsan
Üyelere göre de seçebilirsin ya da sevdiğin bir sayı olur ona göre de![]()