Bak kimse yok diyordun ben de gelirler demiştim bir sürü öneri geldiAklımda olsun o da![]()
Hangi kutuyu açalım
Bak kimse yok diyordun ben de gelirler demiştim bir sürü öneri geldiAklımda olsun o da![]()
Aklımda Baron vardı ya açalım gitsinBak kimse yok diyordun ben de gelirler demiştim bir sürü öneri geldi
Hangi kutuyu açalım![]()
Son kararım demek zorundasın yarışma kuralı gereğiAklımda Baron vardı ya açalım gitsinbakalım yakacak mı?
Pardon yarışma heyecanı işte 😊son kararım😉Son kararım demek zorundasın yarışma kuralı gereği
Sk mi?
@AteşBöceği bu adamı dinle önerilerinin 10'undan 9'u tutuyorBak hasta hasta sana öneride bulunuyorum @AteşBöceği.![]()
Bazinga onu mu açalım diyorsun aklımda ama yakacak gibiBak hasta hasta sana öneride bulunuyorum @AteşBöceği.![]()
Şanssız olduğunu da göz önünde bulunduralım o zamanben şansızım ondan
ben 9 yada 13 numara diyorum ama şansızım o açıdan kararsızım![]()
ona şüphe yokŞanssız olduğunu da göz önünde bulunduralım o zaman![]()
Dinleyelim o zaman açalım ama bana yakacak gibi geliyor ve ya biz 9 numarayı açalım ya @Mircan Saye de önermişti@AteşBöceği bu adamı dinle önerilerinin 10'undan 9'u tutuyor![]()
Ben sanki cok şanslıyım sen yakıyor musun bu arada kaç açıyorsun genel deona şüphe yok![]()
Evet son kararım
öbür yarışmalarda da yapmıştı hala o tarzını koruyor tartışmasızHamdi pintilik yapıyor mu yine?![]()
![]()