Yardım edin ama ben cok acemiyim
Yardım edin ama ben cok acemiyim
Veee yarışmanın biricik tahmincisi geldi. Yani ben.
Yaa lütfen oturun. Utanıyorum. Teşekkürler efendim. 😃😉😁😁😁😁😆😆
Teşekkürler turkuazmerhaba.yarışmada yarışan @AteşBöceği başarılar diliyoırum 🤗 @xdragxx @Dosi sunumlarınızda kolaylıllar diliyorum 🤗
Benim tahminimin olmadığı gün mü varmış🤔🤔🤔Var mı kutun hakkında bir fikrin bugün
Son kararım korkunun ecele faydası yokmuş
@Gerekli24 genelde yakardı ama bu sefer yakmadı kutusunda sadece 25 TL vardı.Son kararım korkunun ecele faydası yokmuş
İşte kim yakıyor kim yakmıyor bir fikrim yok@Gerekli24 genelde yakardı ama bu sefer yakmadı kutusunda sadece 25 TL vardı.
Yeni kutuyla devam edelim güzel başladık
Onun bir önemi yok bu yarışmanın sağı solu belli olmazŞimdi Kavak yelleri sırası mıydı @Gerekli24
------
İşte kim yakıyor kim yakmıyor bir fikrim yokşimdide @Cervantes onla devam edelim
24 senin kutun mu oluyor
0 2 dakika gelir 1 saat gider@EmreCan görünüler de hoşgeldin
Tamamdır etiketlerimBen kırmızı hissediyorum ama büyük değil bence sarıya yakın. @AteşBöceği 🤗
Kutu önerilerimde 9 ve 17 😄😁😁😆 ( 9 ve 17 açıldığında beni de etiketler misin? @xdragxx )
Evet son kararım
Tamam aklımda olsun: ABen kırmızı hissediyorum ama büyük değil bence sarıya yakın. @AteşBöceği 🤗
Kutu önerilerimde 9 ve 17 😄😁😁😆 ( 9 ve 17 açıldığında beni de etiketler misin? @xdragxx )
Fena değil üzmez 25.000 TL vardı.Evet son kararım
İyi başladın ama fena değilBindik bir akamete gidiyoruz kıyamete
Bundan iyisi şamda kayısıFena değil üzmez 25.000 TL vardı.
İlk teklife son 6 kutuArkadaşlar bugün biraz hızlı gidebiliriz @AteşBöceği'nin malum 2 çocuğu var o kadar oyalanmak olmaz
Nazara gelmeyelim de ben çabuk göze gelirimİyi başladın ama fena değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?