Evet desteklerinizi esirgemeyin benden cok heyecanlandım ya bildiğim herşeyi unutabilirim özellikle @Cervantes senden destek bekliyorum☺
Benden beklenmior musunuz ablacmEvet desteklerinizi esirgemeyin benden cok heyecanlandım ya bildiğim herşeyi unutabilirimözellikle @Cervantes senden destek bekliyorum☺
Evet evet sen de destek ol gerçi tahminlerin ne yönde pek bilmiyorum ama yakma beni bakem ablasıErkenden yerimi aldım
------
Benden beklenmior musunuz ablacm
@Cervantes bu erkenden yerimi aldım dediyse yarışma sırasında kaybolacaktırErkenden yerimi aldım
İşim olmazsa burada olurum@Cervantes bu erkenden yerimi aldım dediyse yarışma sırasında kaybolacaktır
@AteşBöceği 24'e dikkat et çok can yakıyor diyorlar
24 .kutu öyle mi@Cervantes bu erkenden yerimi aldım dediyse yarışma sırasında kaybolacaktır
@AteşBöceği 24'e dikkat et çok can yakıyor diyorlar
Başlayalım kimseler yok galiba ya@AteşBöceği ben müsaitim sen de müsait olunca başlarız
Onlar sonradan gelir konuya başlayalım daBaşlayalım kimseler yok galiba ya
ama @Cervantes yok mu ya ben onu da isterim😁Onlar sonradan gelir konuya başlayalım da@EmreCan Beni çağır demişti
O zaman başlayalım biz yavaştan
Öncelikle kimdir AteşBöceği kısaca kendimizi tanıtalım sonra da yarışa başlarız
Başlayalım kimseler yok galiba ya
En son sabah girmiş maalesef gelir belki ilerleyen vakitlerdeama @Cervantes yok mu ya ben onu da isterim😁
Ateşböceği evli iki çocuk annesi lise mezunu kendi halinde bir ev hanımı
Evet cok güzel soru ya ben şimdi kimin kutısuyla başlayacağım acabaEn son sabah girmiş maalesef gelir belki ilerleyen vakitlerde
O zaman ilk kutuyla başlayalım. İlk sayfada kutu numaraları ve sahiplerinin adı yazıyor oradan seçebilirsiniz
Hangi kutuyu kendine yakın hissediyorsanEvet cok güzel soru ya ben şimdi kimin kutısuyla başlayacağım acaba
İyi iyi
Ben buradayım ama bu iyi mi kötü mü bilmiyorum
Var mı kutun hakkında bir fikrin bugün
Gerekli geçiyor içimden nedense yaHangi kutuyu kendine yakın hissediyorsan
Üyelere göre de seçebilirsin ya da sevdiğin bir sayı olur ona göre de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?