Ama onun kutusunu alma hakkı da vardı son kısımda ya kendi kutusu yada diğerini kendisi için alabilirdi @batuhankaralarmantıklı bence 500k zeynoda
Ama onun kutusunu alma hakkı da vardı son kısımda ya kendi kutusu yada diğerini kendisi için alabilirdi @batuhankaralarmantıklı bence 500k zeynoda
Zeyno'nun kutusunu da alabilirdi kutu değiştirme hakkı varmantıklı bence 500k zeynoda
Ozaman diğer kutuyu alıp senin olurdu@The_Erinch 500.000 açtığına göre kutumda en büyüğü yok, son kararım
Yalnız Hamdi bey 5.000 lirasını kırmış gözümden kaçmadı
Varıııııııım diyor ve bizden tam 270.000 TL kazanıyor helal olsun çok iyi yarışmaydı@The_Erinch 500.000 açtığına göre kutumda en büyüğü yok, son kararım
Yalnız Hamdi bey 5.000 lirasını kırmış gözümden kaçmadı
Bu sefer yakmamışızBu tüyo değildi doğum günün uğurlu geldi ve Gerekli'nin kutusunda 750 TL vardı
O zaman sıradaki kutuyla devam edelim. Bu sefer de uğurlu bir sayın varsa ordan gidelim
Bu yarışmacı çok iyiydi baksana kazandığı parayaBu sefer yakmamışız
Ama onun kutusunu alma hakkı da vardı son kısımda ya kendi kutusu yada diğerini kendisi için alabilirdi @batuhankaralar
Zeyno'nun kutusunu da alabilirdi kutu değiştirme hakkı var
Bize de tebrik etmek düşer @batuhankaralarBu yarışmacı çok iyiydi baksana kazandığı paraya
@batuhankaralar hiç şaşkın atma ben sana bunun bilgisini verdim vallaha@batuhankaralar günün son teklifi geliyor.
Hamdi Bey 270.000 TL öneriyor. %50 riske girmeye değmez 100.000 TL ile ayrılırsa üzülür diyor...
Eğer bu teklife yokum dersen ya kendi kutundaki parayı alıp gideceksin ya da Zeyno'nun kutusu bunun da ek bilgisini vereyim.
Aa öyle bir hakkım mı vardı 😱 Bilsem Zeyno'nun kutusunu alırdım hiç bilmiyordum vallaVarıııııııım diyor ve bizden tam 270.000 TL kazanıyor helal olsun çok iyi yarışmaydı
Peki yokum desen kendi kutunu mu alırdın yoksa Zeyno'nun kutusunu mu?
Sana yazıldı bu ama. Dikkatli okusaydınAa öyle bir hakkım mı vardı 😱 Bilsem Zeyno'nun kutusunu alırdım hiç bilmiyordum valla
Yokum desem Zeyno'nun kutusunun açılacağını düşünmüştüm kutu takası hiç aklıma gelmedi@batuhankaralar hiç şaşkın atma ben sana bunun bilgisini verdim vallaha
Ne alaka anlamadımYokum desem Zeyno'nun kutusunun açılacağını düşünmüştüm kutu takası hiç aklıma gelmedi
Yarışma bitti zaten @batuhankaralar meraktan çatlasın. Böyle bırakalım şimdiNe alaka anlamadım
@Dosi benim acil işim çıktı çıkmam lazım sen ilgilenir misin?
Kutumda ne kadar var söylesenize yaYarışma bitti zaten @batuhankaralar meraktan çatlasın. Böyle bırakalım şimdi
Bir ara çıtlatırız sen 270.000 keyfini çıkarKutumda ne kadar var söylesenize ya
Bahtsızlığım çalışıyorDünden sonra şaşırtıcı
------
Son kararın mı peki dönüşü yok
Diğer kutuda 500.000 vardı işte boşuna gizem yapıyor@Dosi cidden açıklamamış merak etsin diye