Ama onun kutusunu alma hakkı da vardımantıklı bence 500k zeynoda
Ama onun kutusunu alma hakkı da vardımantıklı bence 500k zeynoda
Zeyno'nun kutusunu da alabilirdi kutu değiştirme hakkı varmantıklı bence 500k zeynoda
Ozaman diğer kutuyu alıp senin olurdu@The_Erinch 500.000 açtığına göre kutumda en büyüğü yok, son kararım![]()
Yalnız Hamdi bey 5.000 lirasını kırmış gözümden kaçmadı![]()
Varıııııııım diyor ve bizden tam 270.000 TL kazanıyor helal olsun çok iyi yarışmaydı@The_Erinch 500.000 açtığına göre kutumda en büyüğü yok, son kararım![]()
Yalnız Hamdi bey 5.000 lirasını kırmış gözümden kaçmadı![]()
Bu sefer yakmamışızBu tüyo değildi doğum günün uğurlu geldi ve Gerekli'nin kutusunda 750 TL vardı
O zaman sıradaki kutuyla devam edelim. Bu sefer de uğurlu bir sayın varsa ordan gidelim![]()
Bu yarışmacı çok iyiydi baksana kazandığı parayaBu sefer yakmamışız![]()
Ama onun kutusunu alma hakkı da vardıson kısımda ya kendi kutusu yada diğerini kendisi için alabilirdi @batuhankaralar
Zeyno'nun kutusunu da alabilirdi kutu değiştirme hakkı var![]()
@batuhankaralar hiç şaşkın atma ben sana bunun bilgisini verdim vallaha@batuhankaralar günün son teklifi geliyor.
Hamdi Bey 270.000 TL öneriyor. %50 riske girmeye değmez 100.000 TL ile ayrılırsa üzülür diyor...
Eğer bu teklife yokum dersen ya kendi kutundaki parayı alıp gideceksin ya da Zeyno'nun kutusu bunun da ek bilgisini vereyim.
Aa öyle bir hakkım mı vardı 😱 Bilsem Zeyno'nun kutusunu alırdım hiç bilmiyordum vallaVarıııııııım diyor ve bizden tam 270.000 TL kazanıyor helal olsun çok iyi yarışmaydı
Peki yokum desen kendi kutunu mu alırdın yoksa Zeyno'nun kutusunu mu?
Sana yazıldı bu ama. Dikkatli okusaydınAa öyle bir hakkım mı vardı 😱 Bilsem Zeyno'nun kutusunu alırdım hiç bilmiyordum valla![]()
Yokum desem Zeyno'nun kutusunun açılacağını düşünmüştüm kutu takası hiç aklıma gelmedi@batuhankaralar hiç şaşkın atma ben sana bunun bilgisini verdim vallaha![]()
Ne alaka anlamadımYokum desem Zeyno'nun kutusunun açılacağını düşünmüştüm kutu takası hiç aklıma gelmedi![]()
Kutumda ne kadar var söylesenize ya
Bir ara çıtlatırızKutumda ne kadar var söylesenize ya![]()
![]()
Bahtsızlığım çalışıyorDünden sonra şaşırtıcı
------
Son kararın mı peki dönüşü yok![]()
Diğer kutuda 500.000 vardı işte boşuna gizem yapıyor@Dosi cidden açıklamamış merak etsin diye![]()