batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
Eminim, son kararım
Eminim, son kararım
Vallaha 150.000 TL'ye iyi açtık diyeceğim aklıma gelmezdi iyi açtıkEminim, son kararım
Strateji falan diyordum da burada bile yanılmadımVallaha 150.000 TL'ye iyi açtık diyeceğim aklıma gelmezdi iyi açtık
Teklife gidiyoruz şimdi.
Vallaha fena teklifle gelmediStrateji falan diyordum da burada bile yanılmadımUmarım Hamdi beyciğim iyi bir teklif verir de çift 500.000 açmam
Bu teklif kafamı kurcalamadı desem yalan olurVallaha fena teklifle gelmedi
225.000 TL veriyor sana var mısın yok musun?
Yokuuuuuuuuum diyooor bence de iyi tekliftiBu teklif kafamı kurcalamadı desem yalan olurAma ben son teklife kadar gitmek istiyorum, yokum
Bu tur ikisini birden bulursam sıfır tane de olabilirYokuuuuuuuuum diyooor bence de iyi teklifti
O zaman @slhttnmtl @Doğan ve @Zeyno üçlüsünden ikisini açacağızBakalım son 2'ye kaç tane 500'le gidecezKutunda değilse en iyi ihtimal 1 eğer kutundaysa 2 tane bile olabilir
Yani o da bir ihtimalBu tur ikisini birden bulursam sıfır tane de olabilir
O zaman 11 numara diyeyim, hemen 500.000 açacağını düşünmüyorumİlginç 3lüdaima mavi açan @slhttnmtl bu kez kırmızı almış. Herzaman yakan @Doğan yine kırmızı almış. Daha yeni kutu açan ve bir kere tek yakan @Zeyno 'da kırmızı
@slhttnmtl kendisine mavi açıp sana kırmızı açacak. Şansa bakO zaman 11 numara diyeyim, hemen 500.000 açacağını düşünmüyorum@xdragxx
Son kararım, umarım pişman etmezsin@slhttnmtl
500.000 @Doğan'da olur demiştim ama şaşırttı, o zaman 13'ü açalım500.000 tl
Teklif öncesi son kutu...
Hala bir yerlerde 500.000 TL var yalnız500.000 @Doğan'da olur demiştim ama şaşırttı, o zaman 13'ü açalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?