valla önerecek bişey kalmamış adam işini biliyor süper gidiyor bu gidişle 500k ile ayrılır işiniz zor @Cervantes ve @EmreCan çağırın onlar kurtarabilir siziYok mu 2-3 kutu önerin
valla önerecek bişey kalmamış adam işini biliyor süper gidiyor bu gidişle 500k ile ayrılır işiniz zor @Cervantes ve @EmreCan çağırın onlar kurtarabilir siziYok mu 2-3 kutu önerin
İkisi de yok maalesefvalla önerecek bişey kalmamış adam işini biliyor süper gidiyor bu gidişle 500k ile ayrılır işiniz zor @Cervantes ve @EmreCan çağırın onlar kurtarabilir sizi
Ohoo ben 1 teklif kaldı sanıyordum O zaman 21 numarayı açalım son kararımŞimdi kutu söyleyeceksin teklif gelecek.
2 kutu daha söyleyeceksin teklif gelecek.
Son kez 2 kutu söyleyeceksin ve son teklif gelecek yani daha var
Çok iyi 1.000 TL de gittiOhoo ben 1 teklif kaldı sanıyordum O zaman 21 numarayı açalım son kararım
Onların da fikrini alırsak bu yarışma bitmez Ortalara doğru hızlanacağım demiştim şimdi yavaşlama zamanıÇok iyi 1.000 TL de gitti
Ama dur yahu kutu sahiplerinin de fikrini alalım hemen sk deme
Yok al yine de çoğu forumda değil zatenOnların da fikrini alırsak bu yarışma bitmez Ortalara doğru hızlanacağım demiştim şimdi yavaşlama zamanı
Yahu bu Hamdişko da ne kadar cimri çıktı, 25'i saymazsan en düşüğü 100.000 verdiği teklife bakYok al yine de çoğu forumda değil zaten
Hamdi Bey 90.000 TL'yi alsın o 25 TL riskiyle devam etmesin diyor var mısın yok musun?
Yokuuuuuuuuuuum diyooooooooooooooooor.Yahu bu Hamdişko da ne kadar cimri çıktı, 25'i saymazsan en düşüğü 100.000 verdiği teklife bak
Yokum diyorum ve Hamdi beye teessüflerimi iletiyorum
25'e güveniyor demek kiYahu bu Hamdişko da ne kadar cimri çıktı, 25'i saymazsan en düşüğü 100.000 verdiği teklife bak
Yokum diyorum ve Hamdi beye teessüflerimi iletiyorum
Senden tahmin isteyeceğim de hangi kutuda ne var biliyorsun25'e güveniyor demek ki
Aslında sadece bir *** bin ve senin kutunu biliyorum. Diğerleri kimde bilmiyorum ama yinede söylemem olmaz. Keşke en başta deseydin hiç bakmasaydım ben sende 40 bin var sanıyordumSenden tahmin isteyeceğim de hangi kutuda ne var biliyorsun
Peki o zaman, @emreemreu daha önce 9 numarayı önermişti onu açalım @xdragxxAslında sadece bir *** bin ve senin kutunu biliyorum. Diğerleri kimde bilmiyorum ama yinede söylemem olmaz. Keşke en başta deseydin hiç bakmasaydım ben sende 40 bin var sanıyordum
@Özgür burdaysan düşünceni alalım. Son kararın mı 9?Peki o zaman, @emreemreu daha önce 9 numarayı önermişti onu açalım @xdragxx
Korkarak da olsa son kararım
Yoooooooook artıııııııık. Bundan sonra kırmızı açacağız hep son mavi de gitti helal olsun sana @emreemreu 25 TLKorkarak da olsa son kararım
@Dosi koş erken final olduYoooooooook artıııııııık. Bundan sonra kırmızı açacağız hep son mavi de gitti helal olsun sana @emreemreu 25 TL
Belki 500.000 TL kazanamayacaksın ama VMYM tarihinin en iyi performansı son 5'te full kırmızı var. Teklif öncesi son kutu...
Hamdi Bey fenalaşmış. Onunla ilgilendik biraz@Dosi koş erken final oldu
4 kutu kaldı hepsi de birbirinden tehlikeli 3 numarada sanki 500.000 yok gibi geliyor ama emin değilimVar mı aklında bir kutu
İyi düşün de zaten bundan sonrası hep kırmızı4 kutu kaldı hepsi de birbirinden tehlikeli 3 numarada sanki 500.000 yok gibi geliyor ama emin değilim
------
3 numarayı açalım ya zaten hepsi kırmızı @xdragxx