İlk kutulardan mavi açarsam teklif yükselecek, şimdilik yükselmemesi daha iyiNiye yahu öyle bir totem mi var
Hamdi Bey'in sağı solu belli olmazİlk kutulardan mavi açarsam teklif yükselecek, şimdilik yükselmemesi daha iyi
E yine paylaş neden yapmıyorsun?@Tolstoyevski kutusunda sadeceeee 10 TL vardı...
İyi bir başlangıç yaptın bakalım devamı gelecek mi
------
2015-2018
5 dakika önce burdaymış maalesefAdmin beye galiba 500.000 açmıştım, buradaysa kutusunda ne hissettiğini söyleyebilir mi ona göre seçeceğim@bazinga
Tamam sonlara doğru yetişmeye çalış@batuhankaralar çıkmam gerekiyor. Bol şans dilerim. Umarım iyi bir miktar ile ayrılırsın.
1 saate gelmeye çalışırım. Çamaşırhanelerimiz dışarda bizim.
Ben yarışmak istiyorum da yarışamayacağım yüksek ihtimalle.E yine paylaş neden yapmıyorsun?
Tamam 8 numarayı açalım o zaman yapacak bir şey yok5 dakika önce burdaymış maalesef
Son kararın mı peki?Tamam 8 numarayı açalım o zaman yapacak bir şey yok
Sen foto atacaksan yarışman için elimden geleni yaparım.Ben yarışmak istiyorum da yarışamayacağım yüksek ihtimalle.
Yarışırsam atarım bir foto tamam
@Dosi büyük ihtimalle sunamayacak pazartesi günü öncesinde sunarım diye konuşmuştuk baya ama bilmiyorum.Sen foto atacaksan yarışman için elimden geleni yaparım.
Bu sözünü de unutma.
Aç gitsin ya 500.000 çıkacak hali yok (umarım)Son kararın mı peki?
Ben sunarım.@Dosi büyük ihtimalle sunamayacak pazartesi günü öncesinde sunarım diye konuşmuştuk baya ama bilmiyorum.
Boşa heyecan yapma standart bir tipim varBen sunarım.
@emreemreu'nun önerisini ciddiye almıyor musun o da 12 demiştiNeyse ilk kutuda istediğim şimdi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?