İlk kutulardan mavi açarsam teklif yükselecek, şimdilik yükselmemesi daha iyiNiye yahu öyle bir totem mi var![]()
Hamdi Bey'in sağı solu belli olmazİlk kutulardan mavi açarsam teklif yükselecek, şimdilik yükselmemesi daha iyi![]()
E yine paylaş neden yapmıyorsun?@Tolstoyevski kutusunda sadeceeee 10 TL vardı...
İyi bir başlangıç yaptın bakalım devamı gelecek mi
------
2015-2018![]()
5 dakika önce burdaymış maalesefAdmin beye galiba 500.000 açmıştım, buradaysa kutusunda ne hissettiğini söyleyebilir mi ona göre seçeceğim@bazinga
Tamam sonlara doğru yetişmeye çalış@batuhankaralar çıkmam gerekiyor. Bol şans dilerim. Umarım iyi bir miktar ile ayrılırsın.
1 saate gelmeye çalışırım. Çamaşırhanelerimiz dışarda bizim.
Ben yarışmak istiyorum da yarışamayacağım yüksek ihtimalle.E yine paylaş neden yapmıyorsun?![]()
Tamam 8 numarayı açalım o zaman yapacak bir şey yok5 dakika önce burdaymış maalesef![]()
Son kararın mı peki?Tamam 8 numarayı açalım o zaman yapacak bir şey yok![]()
Sen foto atacaksan yarışman için elimden geleni yaparım.Ben yarışmak istiyorum da yarışamayacağım yüksek ihtimalle.
Yarışırsam atarım bir foto tamam![]()
@Dosi büyük ihtimalle sunamayacak pazartesi günü öncesinde sunarım diye konuşmuştuk baya ama bilmiyorum.Sen foto atacaksan yarışman için elimden geleni yaparım.
Bu sözünü de unutma.![]()
Aç gitsin ya 500.000 çıkacak hali yok (umarım)Son kararın mı peki?
Ben sunarım.@Dosi büyük ihtimalle sunamayacak pazartesi günü öncesinde sunarım diye konuşmuştuk baya ama bilmiyorum.
Boşa heyecan yapma standart bir tipim varBen sunarım.![]()
@emreemreu'nun önerisini ciddiye almıyor musun o da 12 demiştiNeyse ilk kutuda istediğim şimdi oldu![]()