batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,268
- Puanı
- 1,061
24 yaşındayım, İstanbul'dan katılıyorum, yarışacak arkadaşlara başarılar diliyorumBatuhan önce bir kendini tanıtmaya başarabilse![]()
24 yaşındayım, İstanbul'dan katılıyorum, yarışacak arkadaşlara başarılar diliyorumBatuhan önce bir kendini tanıtmaya başarabilse![]()
Sonlara geldik ama evet millet sanki işkence çekiyor gibi kendini tanıtırken...Bugüne kadar hiçbir üyenin kendisini tanıtması beni tatmin etmedi, bu faslı geçelim bence genel olarak.![]()
Son dönemde hem mavi açıyorum bugün de yakacağımı sanmam aç gitsinSahibi @Tolstoyevski bakalım ne hissediyor![]()
Tamamdır oldu24 yaşındayım, İstanbul'dan katılıyorum, yarışacak arkadaşlara başarılar diliyorumOldu mu bu tanıtım
![]()
Gerçekten öyle özgüven sorunu var forumun.Sonlara geldik ama evet millet sanki işkence çekiyor gibi kendini tanıtırken...
Benim o etiketler sayesinde programa olan ilgi fazla oldu. Elimde iş var şuan.Senin gibi 20 kişiyi etiketlememişim farkındaysan konuya girmeyen kişileri dahi
Çok istiyorsan al sen sun ben de nasıl sunulur izleyim bugün çok büyük sevaba girersin..
Ben yarışırken destan yazacam o zaman görürlerGerçekten öyle özgüven sorunu var forumun.![]()
Aynen sen olmasan yarışma diye bir şey olmazdı cidden çok sağ olBenim o etiketler sayesinde programa olan ilgi fazla oldu. Elimde iş var şuan.
Sana kolay gelsin
Fotonu paylaşmadıktan sonra bir anlamı olmaz.Ben yarışırken destan yazacam o zaman görürler![]()
Senin yarışmayıda ayrıca konuşmak gerekir. Pazartesi gününe denk geliyor ve benim durumum malum.Ben yarışırken destan yazacam o zaman görürler![]()
Fotomu çok paylaştım ben forumdaFotonu paylaşmadıktan sonra bir anlamı olmaz.![]()
Aferin sana cidden....Senin yarışmayıda ayrıca konuşmak gerekir. Pazartesi gününe denk geliyor ve benim durumum malum.
Senden bugün en fazla sarı çıkar diye tahmin ediyorum, bugün stratejik yarışarak Hamdi Bey'in aklını yerinden çıkaracağımSon dönemde hem mavi açıyorum bugün de yakacağımı sanmam aç gitsin@batuhankaralar
Ne zaman? 😱Fotomu çok paylaştım ben forumda
------
Aferin sana cidden....
@Tolstoyevski kutusunda sadeceeee 10 TL vardı...Senden bugün en fazla sarı çıkar diye tahmin ediyorum, bugün stratejik yarışarak Hamdi Bey'in aklını yerinden çıkaracağım
O zaman 5 numara son kararım açalım sunucu bey@xdragxx
2015-2018Ne zaman? 😱
İlk kutudan mavi açmam iyi olmadı ya
Niye yahu öyle bir totem mi varİlk kutudan mavi açmam iyi olmadı ya![]()
![]()
50 lira da kazanabilirim pek belli olmaz@batuhankaralar önerilerimle bu akşam sana 500 bin kazandırma konusunda iddialıyım.![]()
8