Dur dur bir yerden şükür cevap verdi, fikir alıyorum şu andaO da yok evet
Dur dur bir yerden şükür cevap verdi, fikir alıyorum şu andaO da yok evet
Bu da bir ilk oldu hadi bakalımDur dur bir yerden şükür cevap verdi, fikir alıyorum şu anda
Bir sonrakine artık@slhttnmtl beni aç gitsin
Yani parlak gibi çok yaktığını hatırlamıyorum
NeyseYani parlak gibi çok yaktığını hatırlamıyorum
@EmreCan haklı çıktı ve kutusunda sadece 300 TL vardı.NeyseBu arada hiç ümit etmediğim yerden geldi mesaj, hayat sürprizlerle doluOnu açalım o zaman, son kararım
Yok bugün seyirciyimSen sunucu değil misin artık
Çok sessizsin bugün özür mü bekliyorsun?Yok bugün seyirciyim
Altıncı hisleri kuvvetliymiş, 5 son kararım@EmreCan haklı çıktı ve kutusunda sadece 300 TL vardı.
Teklif öncesi son 4 kutuya gidiyoruuuz.
@Tolstoyevski beni aç dedi ve 500...'ü buldun....Altıncı hisleri kuvvetliymiş, 5 son kararım
Hayır. Boş anlamsız bir kelime ile değişmem benÇok sessizsin bugün özür mü bekliyorsun?
Ve işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yapacağım bir şey yok o zaman çok da küstürecek bir şey demedim sonuçtaHayır. Boş anlamsız bir kelime ile değişmem ben
Bakalım @eskici de fikirleri sağlam bir yarışmacımızVe işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuÇok teşekkürler @Tolstoyevski@eskici de gelmiş, fikrin nedir kutun hakkında
Aynen.Yapacağım bir şey yok o zaman çok da küstürecek bir şey demedim sonuçta
Bu hafta bakmadım hala ama umarım Hadise'ye verdiği puanın tam tersi olur kutusuYapacağım bir şey yok o zaman çok da küstürecek bir şey demedim sonuçta
------
Bakalım @eskici de fikirleri sağlam bir yarışmacımız
Hadise'ye düşük veriyorsa burada da yüksek mi çıkar kutusunda düşük mü meselaBu hafta bakmadım hala ama umarım Hadise'ye verdiği puanın tam tersi olur kutusu
O zaman yüksek çıkar da dün söylediğine göre yüksek vermiş galibaHadise'ye düşük veriyorsa burada da yüksek mi çıkar kutusunda düşük mü mesela
Bu arada belli bir süre sonra al istiyorsan sunumu. Ben sunucuyken tavrın devam edecek gibi duruyor da dışlamamış olursun kendini.Aynen.
Bakalım söz artık @eskici'deO zaman yüksek çıkar da dün söylediğine göre yüksek vermiş galiba
Ve işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuÇok teşekkürler @Tolstoyevski@eskici de gelmiş, fikrin nedir kutun hakkında
Mavi vardır diye düşünüyorumYapacağım bir şey yok o zaman çok da küstürecek bir şey demedim sonuçta
------
Bakalım @eskici de fikirleri sağlam bir yarışmacımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?