@12.Adam 'i ilk kutuda açman iyi olmuş @slhttnmtl hem de yakmamış 😊
Onu da bekleyelim ne kadar kişiden fikir alırsak o kadar avantajBu arada @The_Erinch hazır buradayken 18 için de fikir alabilirsem güzel olur, diğer kutuda onu düşünüyorum
Doğru, var yok derdi de yaşamayızOnu da bekleyelim ne kadar kişiden fikir alırsak o kadar avantaj
Canım sen beni bekletBu arada @The_Erinch hazır buradayken 18 için de fikir alabilirsem güzel olur, diğer kutuda onu düşünüyorum
Yapma beBugün yüksek hissediyorum
Şansım da ne güzelmişCanım sen beni beklet
Ne düşünüyorsun yeni kutu hakkında pekiŞansım da ne güzelmişTamam hepsini kenara yazalım o zaman ortalarda kullanırız el mecbur
Hadi o zaman yine uzaktan anlamı olanlara geçelim ve 4 diyelimBugün de kime sorsak yüksek diyor @slhttnmtl
Sanki kırmızıya dönük sarı havam var.Şansım da ne güzelmişTamam hepsini kenara yazalım o zaman ortalarda kullanırız el mecbur
Yüksektir o, bekletelim kenardaNe düşünüyorsun yeni kutu hakkında peki
@AteşBöceği'ni 6 dakikayla kaçırdık tühHadi o zaman yine uzaktan anlamı olanlara geçelim ve 4 diyelim
Sunucu kimse o yapsın
Ha, o zaman 2 3 sonraya onu kullanmaya çalışayım bariSanki kırmızıya dönük sarı havam var.
Yani benle alakası yok ama manasız değil
Millet açtırmadı açtırmadı gittin 200.000'i buldun maalesefHa, o zaman 2 3 sonraya onu kullanmaya çalışayım bari
------
Yani benle alakası yok ama manasız değilE aman neyse 4 son kararım, ne zarar gelebilir kiKimse yok, olanlar da yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?