@12.Adam 'i ilk kutuda açman iyi olmuş @slhttnmtl hem de yakmamış 😊
Onu da bekleyelim ne kadar kişiden fikir alırsak o kadar avantajBu arada @The_Erinch hazır buradayken 18 için de fikir alabilirsem güzel olur, diğer kutuda onu düşünüyorum![]()
Doğru, var yok derdi de yaşamayızOnu da bekleyelim ne kadar kişiden fikir alırsak o kadar avantaj![]()
Canım sen beni bekletBu arada @The_Erinch hazır buradayken 18 için de fikir alabilirsem güzel olur, diğer kutuda onu düşünüyorum![]()
Yapma beBugün yüksek hissediyorum![]()
Şansım da ne güzelmişCanım sen beni beklet![]()
![]()
![]()
Ne düşünüyorsun yeni kutu hakkında pekiŞansım da ne güzelmişTamam hepsini kenara yazalım o zaman ortalarda kullanırız el mecbur
![]()
Hadi o zaman yine uzaktan anlamı olanlara geçelim ve 4 diyelimBugün de kime sorsak yüksek diyor @slhttnmtl![]()
Sanki kırmızıya dönük sarı havam var.Şansım da ne güzelmişTamam hepsini kenara yazalım o zaman ortalarda kullanırız el mecbur
![]()
Yüksektir o, bekletelim kenardaNe düşünüyorsun yeni kutu hakkında peki![]()
@AteşBöceği'ni 6 dakikayla kaçırdık tühHadi o zaman yine uzaktan anlamı olanlara geçelim ve 4 diyelim![]()
Sunucu kimse o yapsın
Ha, o zaman 2 3 sonraya onu kullanmaya çalışayım bariSanki kırmızıya dönük sarı havam var.
Yani benle alakası yok ama manasız değil
Millet açtırmadı açtırmadı gittin 200.000'i buldun maalesefHa, o zaman 2 3 sonraya onu kullanmaya çalışayım bari
------
Yani benle alakası yok ama manasız değilE aman neyse 4 son kararım, ne zarar gelebilir ki
Kimse yok, olanlar da yüksek
![]()