İrmakcığın?Irmakcığım 2 kutu üst üste 500 açtı bir de
İrmakcığın?Irmakcığım 2 kutu üst üste 500 açtı bir de
Irmak değil miydi adı?İrmakcığın?
Şu fake hesap açan üye değil mi
Aynen ama ben sondaki -cığıM'a deyindimŞu fake hesap açan üye değil mi
Yahu he anlamadım biliyoruz herhalde
Anladım ona değindiğini ama mazinizi bilmiyorumAynen ama ben sondaki -cığıM'a deyindim
Kendisi beni çok severdi
Bir film konusu olacak kadar yaşanmışlıklar varAnladım ona değindiğini ama mazinizi bilmiyorum
Anlaşıldı daha fazla kurcalamayımBir film konusu olacak kadar yaşanmışlıklar var
2. Bir hayat olarak keyifli vakit geçirdik ama. @xdragxx 'in *****cığı ile iyi anlaşmıştıkAnlaşıldı daha fazla kurcalamayım
Ankara'ya gel de seninle çiftlikte kokoreç yiyelim demiştim en son..2. Bir hayat olarak keyifli vakit geçirdik ama. @xdragxx 'in *****cığı ile iyi anlaşmıştık
Ya zaten Ankara'ya gideceğim iznimde demiştiAnkara'ya gel de seninle çiftlikte kokoreç yiyelim demiştim en son..
Irmak değilmiş buluşmam artık..Ya zaten Ankara'ya gideceğim iznimde demiştigit bal bul
Sebep?Irmak değilmiş buluşmam artık..
Ne yapacam erkek erkeğe sap gibi erkek arkadaştan çok neSebep?
İzni bitmiştir zaten
@Tolstoyevski sen tahmin et aklımdan geçeniNe yapacam erkek erkeğe sap gibi erkek arkadaştan çok ne
Ne geçiyor aklından sen söyle@Tolstoyevski sen tahmin et aklımdan geçeni
Geçen olan mevzulara yakın. BoşverNe geçiyor aklından sen söyle
Hayır en sevmediğim şey söz ağızdan çıktı artık söyleyeceksinGeçen olan mevzulara yakın. Boşver
Dm'de olan mevzu beHayır en sevmediğim şey söz ağızdan çıktı artık söyleyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?