Seni 4 numarada dinledi ilk 500.000i açmıştıBeni dinlemedin güvenmedin… Gördün cezanı….
------
Konualrda çok konuşuyoruz. Bulmaya üşenirim ama olduStüdyoda gergin anlar...
Seni 4 numarada dinledi ilk 500.000i açmıştıBeni dinlemedin güvenmedin… Gördün cezanı….
Konualrda çok konuşuyoruz. Bulmaya üşenirim ama olduStüdyoda gergin anlar...
Aynı dertten zamanında bende muzdariptimBir keresinde sen git halederiz dediğimde 'vay ve demek bensiz sunacaksın' gibi bir sitem mesajın olmuştu
------
Çok konuşmuşsunuz ve arada gelsemde yine birikmiş
Yakında sıra sana gelir. Kendini ayarlaOha iyi de açmışımBu arada zaman zaman burada olamayabiliyorum, kutumda hep mavi hissediyorum söyleyeyim
İlk kutuda yaptı ve hem de benim zamanımdada 4 numarada 500.000 vardı 2 kere üst üste çıkmaz deyip verdı gazı ve çıktı@Tolstoyevski yapmaz öyle şeyler.
Şuna reaksiyon unutmuşumAynen böyle gülüyorum yarışmayı takip ederken.
Böyle gülüyordum ama sonra gitti 50.000 kazandı, tüm keyfim kursağımda kaldı.Yakında sıra sana gelir. Kendini ayarla
------
İlk kutuda yaptı ve hem de benim zamanımdada 4 numarada 500.000 vardı 2 kere üst üste çıkmaz deyip verdı gazı ve çıktı
------
Şuna reaksiyon unutmuşumhalettim ve bu arada bu adamı Msn profil fotosu yapmıştım
O zaman 10'dan geriye sayın bakalım...
1000000000000000000000
777777
88888888888888888888888888
Şunu yeniden yapın. 9 denmemiş
O nasıl oluyor?Evet bitti bildirim
@12.Adam tebriklerçok kötü yarıştın aslındakutuna mavi denk gelse yanmıştın
@Cervantes arada sende ortalık bozmuşsunama şuan kağıt üstü daha az para alan gibi görünsende aslında en çok para alanlardansın
Etiket gelmedi ama ben konuda gezdim baya.@Emre Ozansoy hiç uğramamış konuya
Ben seni bir kaç kez yapmıştımEtiket gelmedi ama ben konuda gezdim baya.Sessiz kalmayı tercih ettim.
Ben hep mi kayboluyorum ?Yoksa görmezden mi geliyorsun?
Sen kayboluyorsunBen hep mi kayboluyorum ?Yoksa görmezden mi geliyorsun?
Hee ama orda senin aciliyetin var mıydıBir keresinde sen git halederiz dediğimde 'vay ve demek bensiz sunacaksın' gibi bir sitem mesajın olmuştu
------
Çok konuşmuşsunuz ve arada gelsemde yine birikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?