Saol hakkın ödenmez.
Tebrik ediyorum o kötü gidişata rağmen iyi para.Saol hakkın ödenmez.Paranın gavur tarafını bulamadık ama kimselere ağıtta yaktırmadık.
Teşekkür ederim.Bir dahaki sefere daha iyi bir meblağ ile ayrılmak dileğiyle.Tebrik ediyorum o kötü gidişata rağmen iyi para.
Son model iPhoneNe gelecekmiş arkadaşına?
Herkese mi? (eminmisin) gördük diğer konudaNedense bugün sıva yapasım geliyor herkese
Yok ya niye kızayım. Sen varsın kızamamPeki başlayalım şayet kızarsa ben sorumluluk kabul etmiyorum.
Hangi modmuş o?
Umarım.Teşekkür ederim.Bir dahaki sefere daha iyi bir meblağ ile ayrılmak dileğiyle.
Geriden takip etme modu.Hangi modmuş o?
Evet, her hafta sonu düzenli gitmemiz gereken bir yer var. Onun olanını yaptık
Sağlamasını alıyor işte fena mı? @DosiGeriden takip etme modu.
Daha önce bir arkadaş üye oldu problem yaşadım. Aman kalsınYok lan iyi fena değil dün iyi reyting getirdin zaten
------
Adaam ya adaam
------
O da gelsin foruma üye olsun malum forumda az bağyan üye var
Yalnız ben yarışma varken yapmadım. Bitti şimdi geriden yazılanları aradan çıkarıyorumGeriden takip etme modu.
Bana kraliçe denmesini sevmiyorum@Cervantes @Tolstoyevski ve @pompy ne diyorsunuz
------
Aaaaa kraliçeeeeeeeeeeeeee geldi @DosiSen yokken sadece 1 kutu açtık kızma hemen
İşte bu beeeee .Daha önce bir arkadaş üye oldu problem yaşadım. Aman kalsın
------
Yalnız ben yarışma varken yapmadım. Bitti şimdi geriden yazılanları aradan çıkarıyorum
Sjsjja araya girmen iyi oldu. Mesajlar habire birleşiyorİşte bu beeeee .
N'oldu pek bir keyfin yok istediğin gibi olmadı mı ?Yakıştı ama sana mor renk çoook gelen yerini doldurmadı mı? @Cervantes
@Dosi müdahale et, üzerime oynanıyor.İşte bu beeeee .
N'oldu pek bir keyfin yok istediğin gibi olmadı mı ?Yakıştı ama sana mor renk çoook gelen yerini doldurmadı mı? @Cervantes
Bir şeyler yazalım birleşmesin.Senden yana sıkıntı yok zaten
------
Bildirim bitsin sonra
------
Duygulandım
Bir keresinde sen git halederiz dediğimde 'vay ve demek bensiz sunacaksın' gibi bir sitem mesajın olmuştuNe zaman bozuldum
Bensiz sunmuştun bir yarışmayı acil işim çıkınca hatta yarısını hatırla... ki normal olan bu zaten
Çok konuşmuşsunuz ve arada gelsemde yine birikmişKesinlikle....onun da yarısı ifadedir çabuk biter....
Stüdyoda gergin anlar...Bir keresinde sen git halederiz dediğimde 'vay ve demek bensiz sunacaksın' gibi bir sitem mesajın olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?