O yarışmış mıydı?Sanada gün doğdu![]()
O yarışmış mıydı?Sanada gün doğdu![]()
2 kezO yarışmış mıydı?
1 tanesi yetiyor zatenSonra @12.Adam gibi geriden bakarım![]()
Çok değil toplam 50.000 TL galibaSeni Kaç para zarara uğrattı ?![]()
50 bildirimi es mi geçeyim? Kim bilir neler konuşuldu ve ben asla boşvermem. @12.Adam şuan yarışmacı diye öyle yapamadı. Eksiği doldururum1 tanesi yetiyor zaten![]()
Yaa , niye öyle diyon. Benim totemlerim tutuyor hem ben kime kutu önermişimde kırmızı çıkmış😱😱Evet Mircan Saye'de totemini kullandığına göre 50.000 alması imkansız artık.![]()
Yeter be şaka yapıyoz ciddi ciddi yazıyoooooooooooooooooooooooooooooon50 bildirimi es mi geçeyim? Kim bilir neler konuşuldu ve ben asla boşvermem. @12.Adam şuan yarışmacı diye öyle yapamadı. Eksiği doldururum
Haaa birşey değil o kadar atıp tuttu ki@12.Adam Hamdi Bey günün en yüksek teklifini yaptı ve ilk defa 5 haneye çıktı
20.000 TL veriyor güzel bir cihaz alıp tatile çıksın diyor. Var mısın yok musun önce bunu cevapla
Eğer yokum dersen de ya kendi kutundaki parayı alacaksın ya da @BARON男爵'un karar senin.
------
Çok değil toplam 50.000 TL galiba![]()
Kutusuna gitti de sen kendine odaklansanaHaaa birşey değil o kadar atıp tuttu kiKutusuna mı gitmişti teklifi mi kabul etmişti.
Ben başkaları yarışırken daha çok kazandım, merak etme.Haaa birşey değil o kadar atıp tuttu kiKutusuna mı gitmişti teklifi mi kabul etmişti.
Gözümüzden kaçmış dosi hanım kusura bakmaBaşlık daha 19![]()
Yokum .....Kutusuna gitti de sen kendine odaklansana![]()
Yokuuuuuuuuuuuuum diyooooooooooor.Yokum .....( 5000 ile ayrıldı)
Yarışma heyecanı olur öyle şeyler.Gözümüzden kaçmış dosi hanım kusura bakmaBir kişi bile uyarmadı be...