Sklgskllgskj Cidden benzedi he sklgskgjsgkjlRachel ve Ross'un ara verme kavgası
Ona benzedi
Alakası bile yok benceRachel ve Ross'un ara verme kavgası
Ona benzedi
İşte yarışmayı seven bir yarışmacımızBen hem yarışmak istiyorum hem kutu açmak istiyorum zeynep hocammm
Ben programa ara verelim demedim. Hep oraya çektinSklgskllgskj Cidden benzedi he sklgskgjsgkjl
Tamam aynı şeyi diyoruz da ben de diyorum ki bunların hepsi 1 ayda bitmez bakalım kim haklı çıkacakBen programa ara verelim demedim. Hep oraya çektinsen hep öyle yazdıkça geldi aklıma
16 +misafir ile yani 17 tane normal yarışma, artı miniler oldu ve hadi bir buçuk ay diyelim. Şimdi okadar isim yok ve 1 aya biter diyorum dahayani evet herkes yarışınca bitecek. Mevzu bu. Tamam mı
Senin için olabilir ama benim aklıma geldi ve demek benim için öyleAlakası bile yok bence
Araf yarışmaz, Sherlock ve MEnes'te yarışmayacak. MEnes ve Sherlock belki ikili. Baron'da vaktim yok dedi. Eeee diğerleri 1 ay rahat olurTamam aynı şeyi diyoruz da ben de diyorum ki bunların hepsi 1 ayda bitmez bakalım kim haklı çıkacak
İşte yarışmayı seven bir yarışmacımız
Hadi bakalımAy niye sevmeyeyim hedefim 500.000 almak
Araf yarışır ben bizim Orço'yu da alırımSenin için olabilir ama benim aklıma geldi ve demek benim için öyle
------
Araf yarışmaz, Sherlock ve MEnes'te yarışmayacak. MEnes ve Sherlock belki ikili. Baron'da vaktim yok dedi. Eeee diğerleri 1 ay rahat olur
O kısımlarda tek başına olursun. Bir kere bile konuya uğramayan kişiler yarışmamalıHadi bakalım
------
Araf yarışır ben bizim Orço'yu da alırım
Çocuk forumda pek olamıyor be yazık elimde büyüdüO kısımlarda tek başına olursun. Bir kere bile konuya uğramayan kişiler yarışmamalı
Zaten yüksek aldı yarışmasın diyende sendinÇocuk forumda pek olamıyor be yazık elimde büyüdü
Vaaaay kenara geçecen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeZaten yüksek aldı yarışmasın diyende sendinneyse ben en fazla 2 konu daha açarım. Sonra kenara geçerim
------
@Araf sende bir cevap ver
Yarışmacı olmak istiyormusun? 2 - 3 saat sürer
Vaaaay kenara geçecen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
------
@Araf 2 saate hallederiz yarış sen de
Zey TV var ama
Baksana, burada bir Dosi bile yok
Kanal logosu olsun bir zahmetZey TV var ama
Sen yapmadın mı ekle Dosi'yiKanal logosu olsun bir zahmet
Bu görsele göre ben hayaletim
Çoğu bitti azı kaldı, geçtiSen yapmadın mı ekle Dosi'yi
Uğraşamam hiç, çok fazla forumda da duramam muhtemelen. Beni saymayın.Zaten yüksek aldı yarışmasın diyende sendinneyse ben en fazla 2 konu daha açarım. Sonra kenara geçerim
------
@Araf sende bir cevap ver
Yarışmacı olmak istiyormusun? 2 - 3 saat sürer
@xdragxx ben biliyorum bu işiUğraşamam hiç, çok fazla forumda da duramam muhtemelen. Beni saymayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?