Ben seni niye yakayım canım arkadaşım sni yaksa yaksa @Cervantes yakar değil mi ?
Ben seni niye yakayım canım arkadaşım sni yaksa yaksa @Cervantes yakar değil mi ?
Bir şey demiyorum kızıyor sonraBugün çok fazla mesajı es geçiyorsun ama biraz da yarışmacıya odaklansan![]()
@xdragxx
Ekli dosyayı görüntüle 107874
Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bir öylesin, bir böyle neyin var bana söyle.. Bak ağlamayan bebeye süt vermezler bu böyle...@DarkLegenD şahittir ne kadar uslu efendi bir beyefendi olduğuma ben öyle bir insan mıyım aşk olsun 😱
Kendi kutumun maşallahı var sus nazar edicenKendinle karıştırdın herhalde.![]()
Tövbe estağfurullah tövbe.
23.Totemin son halkına kaldı son kutu.... @Sherlock tahmin et hangi sayıyı diyeceğim![]()
You are goddamn right
Senin ağzından hiç hayırlı bir laf duymadım bu güzelmişTövbe estağfurullah tövbe.
vay Furkan imana gelmişTövbe estağfurullah tövbe.
Hayırlı lafları senin gibi hayırsızlara kullanmadığım içindir.Senin ağzından hiç hayırlı bir laf duymadım bu güzelmiş![]()
Bundan iyisi şam da kayısı ben de ne yakarmışım ama ya😀😁😂Önce 4 numarayı açtık, patladık gerçi ama olsun...
Sonra 8 numara dedik, fena bir sonuç çıkmadı....
Ardından 15 numara ile yüzümüz güldü 1 Tl ile...
Ardından 16 numara ile bir kez daha yüzümüz güldü...
Totemin son halkına kaldı son kutu.... @Sherlock tahmin et hangi sayıyı diyeceğim![]()
Benim her yanım hayırlıHayırlı lafları senin gibi hayırsızlara kullanmadığım içindir.![]()